FOTKY - Kdo,kde potkal člena & ulovena Punta cz/sk!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: FOTKY - Kdo,kde potkal člena & ulovena Punta cz/sk!
2straki: jezdim no .. kazdy den, ale jen jednu trasu a nekdy se vyskytnu i nekde v centru.
tak kdyz se projedes po videnske tak si ho mozna vsimnes ) dle popisu Lacina je neprehlednutelne
tak kdyz se projedes po videnske tak si ho mozna vsimnes ) dle popisu Lacina je neprehlednutelne
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
Katy: Ta MK2 ospojlerovaná má na bocích bílý jakoby blesky (nálepky asi?) že? Často parkuje před Purkyňkou ale vídám ji i v Ivančicích a Rosicích
šPunto MK1 SX 60 1995 =)
Dnes dvaja clenovia uloveny naraz:)
- Přílohy
-
- DSCN2314a.jpg (144.65 KiB) Zobrazeno 6664 x
-
- DSCN2313a.jpg (152.73 KiB) Zobrazeno 6664 x
-
- DSCN2312a.jpg (141.68 KiB) Zobrazeno 6664 x
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vcera na autosalone v Nitre 2.10.11 som zbadal Vesto-ve auto,tak som mal cest si ho aspon trocha pozriet aj nazivo,ma ho fakt pekne jednoduche..a ako ma vyzerat,bol postaveny medzi ostatnyma clenmi upravenych aut,troska ma mrzi ze som tam nebol svojim autom..postavil by som ho taktiez medzi ne,nevadi mozno o dva roky:
Dnes na rally Košice som zahliadol toto pekné GT,košická ŠPZ, angeleyes+mračítka,16´ kolá, vpredu dvojité chladené brzdy...ešte som ho tu nevidel..škoda,že nemám klubové vizitky ihneď by mu jedna pristála za stieračom
- Přílohy
-
- GT.jpg (129.72 KiB) Zobrazeno 6568 x
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
-
- Všeználek
ak sa nemylim, chlapec je z jazera, viackrat som ho tam uz videl...pekny puntas
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Ja som si ho cvakol pri Galerke skoda, ze bolo okolo neho obsadene hned by som urobil splolocnu dark fotku
Black WidoW MK1 1.2 SX 60 44Kw daily car
S14a In progress
S14a In progress
dnes ma vo Velkom rovnom zdravil niekto na tmavočervenej MK1 s Bytčianskou značkou ,niekto odtialto
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Jajáj,kolki mna tak uz zdravili a nik odtial,aspon sa nepriznali a zas na druhej strane ked zdravim ja poniektori dost nechapu o co ide,myslia si,ze nemaju svetla alebo nieco podobne Priklad minule som zbadal tmavomodru MK2 cestou,dohnal som ju a pri subeznej jazde som sa len popozrel kto ze je za volantom volajaka slecna no tvarila sa tak povysenecky ako keby sedela v Bentley Hold Punta su proste kazdodenne auta a mnohi nemaju taku pasiu pre ne a beru ich ako vec,prostriedok no co uz Alebo u nas v KE jazdi pomerne dost Punt peknych poupravovanych,mladí chalani a pochybujem ze nevedia o tomto fore jednoducho sa im nechce alebo sa hraju na vela ze to tu nepotrebuju pritom by pekne mohli rozsirit komunitu,prispiet radami alebo sa sami nieco priucit no co kazdeho volba ja som za toto forum rad vela mi dalo a dava,ziskal som tu kamosov- pozdravujem
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Tak jsem ve Vaňkovce viděl zaparkovaný červený MK2 podsvícený neonama, a od světel vedly černý čáry a na boku bílí a černý čáry (polepy) + tonovaný skla mám sice fotku ale stojí za h*vn* neboť jsem spíchal.
Kdby jste viděly zelenomodrý punto s 15-ti letým řidičem ( jen tak vypadám ) bouchnutý na bok a na kufru nápis "green devil" tak blikněte ať si apoň nepřipadám v Brně jako jediný člen clubu
Kdby jste viděly zelenomodrý punto s 15-ti letým řidičem ( jen tak vypadám ) bouchnutý na bok a na kufru nápis "green devil" tak blikněte ať si apoň nepřipadám v Brně jako jediný člen clubu
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
taky si občas v tom Brně připadám jako jediná )
hlavne ty tuningy punt cim dal vice upadaj.
hlavne ty tuningy punt cim dal vice upadaj.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
matto si si isty ze malo to punto BY znacku? Lebo chodievaju po BY cervene mk1, ale nezda sa mi zeby to bol niekto taky puntista aspon mna nikto nepozdravil
Punto II Sporting 1,2 16V
jj,malo, ešte som s naschvál díval, pretože to bola taká istá farba ako má feldino alebo PetkoPN
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
v so 12.11. jsem se proháněl po Vaňkovce a hledal místo k zaparkování a nikoho jsem neviděl.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
promin za ot, ale ty jsi fakt z krizanova? sakra nas tu jezokot píše:v so 12.11. jsem se proháněl po Vaňkovce a hledal místo k zaparkování a nikoho jsem neviděl.
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)