Hehehe no sloh to bol islo mi o to aby som ti to vysvetlil ako to vlastne aktualne je...no tych 100-tisic je este mozno malo...len ked si to zratas...lestenka by potrebovala novy lak to mas hned cca 30 000, teraz dalej potrebujes podvozok aby to bolo nizko to mas dalsich 30 000 za nejaky kvalitnejsi stavitelny to uz mas spolu 60 000, dalej treba ratat docalunenie interieru to mas dalsich 15 000 kedze som ho este nevyplatil, to uz mas spolu 75 000, teraz dalej by bolo treba vyplatit chalanov kt. by mi to robili to mas dalsich 30 000 a uz si hned na hranici 105 000 a ani nevies ako a to by furt neboli este podoriesovane detaily kadejake a nebol prehodeny motor z GTcka modreho a ostetne dolezite veci. Pokial clovek nema dielnu a nevie si veci spravit sam tak tie sumy sa splhaju rapidne hore heh

Jasneze by sa dali niektore veci zohnat aj lacnejsie trebars ten podvozok a tak ale ajtak sa to vzdy vysplha k tej 100-tisicovej hranici.... JJ a GT sa robilo naozaj rychlo a bolo to asi aj koli tomu ze som nevymyslal zbytocne zlozite veci ako to bolo v pripade lestenky heh
No a co sa GT tyka tak nebooj to uz nerozoberem paci sa mi tak ako je...akurat vravim este ten interier chcem dotiahnut ale to asi az cez zimu poriesim pekne sa docaluni a dotiahnu sa na aute detaily v motore, na podvozku atd...aby to bolo vsetko pekne a uvidime co z toho vznikne