Matto
Inac kedze mas tam nejaky sport.filter..tak by si mohol natocit nejake videjko a to take ze bez muziky a nech pocujem aj chod mtoora a to pocas jazdy,,alebo ze mas otvorene dvere a slapes na pedal..aky to ma zvuk..len tak pre moju zaujimavost

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Matto, dufam ze to navadi, ale supnem Vam sem aj moje videjko, mam tiez nieco podobne na aute, tak nech Hiiss pozrie a popocuva aj totoMatto píše:HIISS-heh, až budem mať čas, tak ti to skúsim nahrať, len ono to dosť skresluje, tak neviem či to bude poznať... športový výfuk už nemám, mal som ale vadil mi ten hluk pri vyšších rýchlostiach, takže som nahodil seriu a je tichodokonca sa mi stalo, že kolega z práce čo stál vedla mna mi nechcel veriť že mam naštartované
To ano, som si neuvedomil ze mate ine motory, co uz. Ten zvuk je dany uz samotnym motorom a vykonom motora, ale poviem tak, ze je to uplne seriova 1.2 16V, avsak v maximalnom moznom zachovalom stave a zlepsil sa len zvukMatto píše:marsox- jasné,nevadí.![]()
HISS-ono marsox ale má 1,2 16 V, tam je to inak
tak tak, iba zvuk, u tých našich motoroch nemôže byť reč o nejakom zvýšení výkonumarsox píše:To ano, som si neuvedomil ze mate ine motory, co uz. Ten zvuk je dany uz samotnym motorom a vykonom motora, ale poviem tak, ze je to uplne seriova 1.2 16V, avsak v maximalnom moznom zachovalom stave a zlepsil sa len zvukMatto píše:marsox- jasné,nevadí.![]()
HISS-ono marsox ale má 1,2 16 V, tam je to inak
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |