MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho
Dnešný pokus s Plasti Dipom dopadol veľmi dobre. Pokusný králik bol starý hrniec. Ten som pekne umyl mydlovou vodou potom odmastnil technickým benzínom a strekol 3 vrstvy. Výsledok bol fajn a takisto to išlo aj dole akona videách takže už sa teším na striekanie diskov. A rozhodol som sa pre antracitovú metalízu snáď spravím dobre keď nie tak to proste strhnem :D
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
Takže po dnešnom dni mám streknuté disky + nahodené na auto. Vypadá to podľa mňa celkom dobre, nato že to bola moja prvá skúsenosť so striekaním diskov. Veď posúďte vy
1. Disky po prvej vrstve
2. Disky po druhej vrstve
3. Disky po poslednej štvrtej vrstve
4. a 5. a 6. Nahodené na aute
1. Disky po prvej vrstve
2. Disky po druhej vrstve
3. Disky po poslednej štvrtej vrstve
4. a 5. a 6. Nahodené na aute
celkom sa to podarilo ale myslel som ze to bude bledsie ale vpohode to som si myslel aj o svojich diskoch inak ak mozem poradit tie stredove poklicky si daj bud original alebo daj dole z nich tu foliu bude to asi lepsie vyzerat
one world, one dream, one car
-
- Zkušenej Fiaťák
Mam to podobne jen sem zvolyl matnou cernou a taky spokojenost letos to asi po prezuti striknu lesklou cernou pro zmenu jinak spokojenost aj s odolnosti skablo se to jen pri neopatrne jizde mlade ktere to otrela o obrubnik ale to by vodneslo cokoliv protoze su rychy aj v diku samotnem jinak nic drzi jak pribyte jinak ja mam ty stredy origo fiat a vypada to asi lepsi nez takto v celku zkusim nahodit potom aj nejake foto jenze na prckovy se furt dela a ja sem chci hodit potom uz nejake reprezentatyvni foto ne s rozbytym zadkem 5odstiny a podobne
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
vyzerá to v celku fajn....ja mám jedny disky z fiatu coupe 16 ky tak tiež uvažujem čo s nimi a toto mi príde taká rýchlovka....inak čo vychádza sprej a kolko si minul asi na jeden disk....len pre info....
-
- Zkušenej Fiaťák
Jeden sprej stoji od 15 do 17 euro zalezi na farbe. Moja vysla 16,50. Mal som 3x sprej a pouzil som 2 a pol spreja a boli to 4 vrstvy. Nieco som si nechal keby som to niekde oskrel . V obchode odporucaju na jeden disk jeden sprej (cca 6 vrstiev) ja som dal menej vrstiev a myslim ze to staci.
CCA to vychdza na tych 60 Eur na komplet 4 disky (spreje 50eur + postovne 5eur a ja som si kupil este taku "striekaciu pistol" na sprej tiez 5 euro)
Popripade si skus pozriet firmy naokolo ci nestriekaju s Plasti Dipom lebo ja som teraz nasiel ze za 60 Euro 4 kusy 15" striekaju ... takze som to mohol mat streknute profesionalne za rovnaku cenu ale tak co aspon viem ze som to robil ja a budem si to viacej vazit
CCA to vychdza na tych 60 Eur na komplet 4 disky (spreje 50eur + postovne 5eur a ja som si kupil este taku "striekaciu pistol" na sprej tiez 5 euro)
Popripade si skus pozriet firmy naokolo ci nestriekaju s Plasti Dipom lebo ja som teraz nasiel ze za 60 Euro 4 kusy 15" striekaju ... takze som to mohol mat streknute profesionalne za rovnaku cenu ale tak co aspon viem ze som to robil ja a budem si to viacej vazit
- bassspencer
- Fiaťák
je to pekné ale plastdip , všímam že bývaš v nejakej rušnej štvrti nebojíš sa že ti to dajaký znudený fagan poruší ? tiež som zo sidliska a na aute pravidelne vídma nové modriny jak na bavorakoch tak aj punťa sa to už týka . za 80€ viem že v žiline sa dajú nastriekať všetky 4 profesionalne . farba nejaká že keď to stvrdne tak to zaleje do pevnej formy a je to jeden celok isto vieš čo myslím . ale čierné tomu ozaj pristanu
Fiat Punto MK2 sporting "01 , 1,2i 59 kW .
Ex BMW e39 525TDS "96 105kW 6,8 l/100km
Ex VolksWagen passat B5 "98 1.8i 92kW 8,6 l/100km
Ex BMW e34 524TD "88 85kW 7,2 l/100km
Ex BMW e39 525TDS "96 105kW 6,8 l/100km
Ex VolksWagen passat B5 "98 1.8i 92kW 8,6 l/100km
Ex BMW e34 524TD "88 85kW 7,2 l/100km
-
- Zkušenej Fiaťák
Tak dufam ze sa nic take nestane Uvidime co bude
No ete ze plastik ma vyhodu ze kdyz ti to klicem skrabne ty vemes jen hadrik benzinek a sprej odmastis striknes a zas jako nove ale stimhle sem se ete nesetkal
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
- paráda, dobre to vyzerá , myslím, že si vybral výborný odtien ... ale tiež sa prikláňam k nejakým stredovým pukličkám , bud fiat alebo aj abarth znak by tam zapasoval. ... inak v Trenčíne je firma, čo sa venuje striekaniu plastidipu, robia aj celé autá, pokial by mal niekto zaújem, môžem zistiť kontakt
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Zkušenej Fiaťák
pekne ti to vyslo veru ta farba sa tam hodi a urcite ako pisu chalani strhni ten dip z tych pokliciek fiat budes to mat krajsie, ked tam budes mat nieco napisane
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
-
- Zkušenej Fiaťák
-
- Zkušenej Fiaťák
Takze dnes vymeneny kryt rozvodov ktory bol zlomeny. A vyrieseny problem s piskanim motoru. Menili sme remen k alternatoru a bol zle napnuty.