MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho

Příspěvek od Romandinho »

Dnešný pokus s Plasti Dipom dopadol veľmi dobre. Pokusný králik bol starý hrniec. Ten som pekne umyl mydlovou vodou potom odmastnil technickým benzínom a strekol 3 vrstvy. Výsledok bol fajn a takisto to išlo aj dole akona videách takže už sa teším na striekanie diskov. A rozhodol som sa pre antracitovú metalízu snáď spravím dobre :) keď nie tak to proste strhnem :D:D
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
Reklama

Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takže po dnešnom dni mám streknuté disky + nahodené na auto. Vypadá to podľa mňa celkom dobre, nato že to bola moja prvá skúsenosť so striekaním diskov. Veď posúďte vy :)
1. Disky po prvej vrstve
2. Disky po druhej vrstve
3. Disky po poslednej štvrtej vrstve
4. a 5. a 6. Nahodené na aute :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

celkom sa to podarilo ale myslel som ze to bude bledsie ale vpohode to som si myslel aj o svojich diskoch :D :D inak ak mozem poradit tie stredove poklicky si daj bud original alebo daj dole z nich tu foliu bude to asi lepsie vyzerat
one world, one dream, one car
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Aj som si myslel ze ti bude lepsie original fiat ten znak. A ono to nieje az takr tmave ako na fotke. :D nazivo to vypada lepsie :)

Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku
Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Cabuto »

Mam to podobne jen sem zvolyl matnou cernou a taky spokojenost letos to asi po prezuti striknu lesklou cernou pro zmenu jinak spokojenost aj s odolnosti skablo se to jen pri neopatrne jizde mlade ktere to otrela o obrubnik ale to by vodneslo cokoliv protoze su rychy aj v diku samotnem :-( :-( jinak nic drzi jak pribyte jinak ja mam ty stredy origo fiat a vypada to asi lepsi nez takto v celku zkusim nahodit potom aj nejake foto jenze na prckovy se furt dela a ja sem chci hodit potom uz nejake reprezentatyvni foto ne s rozbytym zadkem 5odstiny a podobne :-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

vyzerá to v celku fajn....ja mám jedny disky z fiatu coupe 16 ky tak tiež uvažujem čo s nimi a toto mi príde taká rýchlovka....inak čo vychádza sprej a kolko si minul asi na jeden disk....len pre info....
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Jeden sprej stoji od 15 do 17 euro zalezi na farbe. Moja vysla 16,50. Mal som 3x sprej a pouzil som 2 a pol spreja a boli to 4 vrstvy. Nieco som si nechal keby som to niekde oskrel :D. V obchode odporucaju na jeden disk jeden sprej (cca 6 vrstiev) ja som dal menej vrstiev a myslim ze to staci.
CCA to vychdza na tych 60 Eur na komplet 4 disky (spreje 50eur + postovne 5eur a ja som si kupil este taku "striekaciu pistol" na sprej tiez 5 euro)

Popripade si skus pozriet firmy naokolo ci nestriekaju s Plasti Dipom lebo ja som teraz nasiel ze za 60 Euro 4 kusy 15" striekaju ... takze som to mohol mat streknute profesionalne za rovnaku cenu :D ale tak co aspon viem ze som to robil ja a budem si to viacej vazit :)
bassspencer
Fiaťák

Příspěvek od bassspencer »

je to pekné :) ale plastdip , všímam že bývaš v nejakej rušnej štvrti nebojíš sa že ti to dajaký znudený fagan poruší ? tiež som zo sidliska a na aute pravidelne vídma nové modriny jak na bavorakoch tak aj punťa sa to už týka :evil: . za 80€ viem že v žiline sa dajú nastriekať všetky 4 profesionalne . farba nejaká že keď to stvrdne tak to zaleje do pevnej formy a je to jeden celok isto vieš čo myslím . ale čierné tomu ozaj pristanu
Fiat Punto MK2 sporting "01 , 1,2i 59 kW .
Ex BMW e39 525TDS "96 105kW 6,8 l/100km
Ex VolksWagen passat B5 "98 1.8i 92kW 8,6 l/100km
Ex BMW e34 524TD "88 85kW 7,2 l/100km
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Tak dufam ze sa nic take nestane :) Uvidime co bude
Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Cabuto »

No ete ze plastik ma vyhodu ze kdyz ti to klicem skrabne ty vemes jen hadrik benzinek a sprej odmastis striknes a zas jako nove :-) ale stimhle sem se ete nesetkal :-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

- paráda, dobre to vyzerá :P , myslím, že si vybral výborný odtien :wink: ... ale tiež sa prikláňam k nejakým stredovým pukličkám , bud fiat alebo aj abarth znak by tam zapasoval. ... inak v Trenčíne je firma, čo sa venuje striekaniu plastidipu, robia aj celé autá, pokial by mal niekto zaújem, môžem zistiť kontakt :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Fiat znak je hned pod tou farbou :D tak to strhnem ked budem mat cas :) aj som si myslel ze to bude lepsie

SskokK
Fiaťák

Příspěvek od SskokK »

pekne ti to vyslo veru :) ta farba sa tam hodi a urcite ako pisu chalani strhni ten dip z tych pokliciek fiat :) budes to mat krajsie, ked tam budes mat nieco napisane
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Pani niekto nahodou na predaj nejaky sportovy podvozok na mk2 ? Musim menit zadne tlmice tak keby bol za rozumnu cenu porozmyslam radsej nad tymto :)

Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takze dnes vymeneny kryt rozvodov ktory bol zlomeny. A vyrieseny problem s piskanim motoru. Menili sme remen k alternatoru a bol zle napnuty.

Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“