TYP (NAVOD K MONTAZI) - Xenony
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
Asi tiez namamutim xenony do puntasa. Brat ich nebudem z ebay ale pravdepodobne od typka od Trnavy. Ma vsetky sady H1, H7, H3,...., dokonca aj farebne vybojky-pre image tuning a hlavne zaruka, nahradne vybojky - no problem, vsetko hned skladom a cena za sadu HID cca 4000 sk. s Uz som sa s nim tretol a fakt ma vsetko. Tel. kontakt v pripade zaujmu cez SZ.
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
-
- Fiaťák
Ten který jde do ballastu (krabičky) od napájení Jsou fakt super-akorát jsem musel světla dát trošku výš, protože to bylo moc na krátko ,ale stejně by to chtělo čirou optiku ještě pořidit-pak bych byl maximálně spokojený Co mě trošku trápí tak pravý světlomet svítí trošku míň-není to ale vada výbojky ,ale pravděpodobně paraboly, protože i dálkové světlo je slabší Jakoby to bylo špinavý ,ale je to OK Další důvod proč jít do číré optikyArrow79 píše:Ktory konektor si dal opacne? Ten siroky musi ist tak ako vojde, opacne sa dava dost tazko
Sada rovnaka, aku mam ja.. Majki urcite bude chciet obal
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
- wickermanx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak pani vdaka velka Arrowovi mam xenony aj ja.... a je to super... mozem len odporucit, svietia pekne a ani nebolo potrebne nic nastavovat vid foto je to fotene mobilom tak je to hrozna kvalita... zas ked potrebujem nieco fotit tak si zabudem zobrat fotak...
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Aký gyros? čo to je? A tie ostrekovače musia byť podľa zákona alebo ako to presne je? Koncom týždňa budem mať namontovanú H7 sadu a chcem vedieť čo teda s tými ostrekovačmi...
(v najhoršom prípade by som potiahol hadičku zo zadného ostrekovača, ktorý mám zavarený a do nárazníka by som dal také ostrekovače ako mám na kapote ale neviem či je to dobrý nápad)
(v najhoršom prípade by som potiahol hadičku zo zadného ostrekovača, ktorý mám zavarený a do nárazníka by som dal také ostrekovače ako mám na kapote ale neviem či je to dobrý nápad)
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Sa na to vyprdni aj tak su xenony nelegalne pokial ich nemáš v techničáku tak si nerob diery aj do nárazníka!!!TV-Punto píše:Aký gyros? čo to je? A tie ostrekovače musia byť podľa zákona alebo ako to presne je? Koncom týždňa budem mať namontovanú H7 sadu a chcem vedieť čo teda s tými ostrekovačmi...
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996