MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
Pekne tie kolecka mu idu tiez,len neni krajsie upravovat fotky s tyma svojimi? .Musim ti dakedy poslat aj ja aspon 1-2 fotky ked sa tak velmi nudis lebo ja do upravovania som horsi jak amater
Ta fotka působí dost brutálně Hned jsem si představil jak dnes ukazovali v TV tu dědinu s tím děsným retardérem jak to letí
,skoda nevidel som to,ale viem si to predstavit.Nudit sa velmi nenudim,ale kludne posli nejake fotky,pozrieme sa nato
PS : moje kolieska ma uz omrzeli,uz sa rozmysla nad druhymi
PS : moje kolieska ma uz omrzeli,uz sa rozmysla nad druhymi
HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pekne ale nerealne ,pri nasich cestach take znizenie je nemozne hlavne pri HGT lebo ma velky motor,to by si mal stale olejovu vanu rozbitu:)
To je jasne,to bol len taky "virtual tuning"
HGT
Naše komunikace jsou také virtual tuning
Uz tyzden sa vytesujem s noviniek,tak sa trochu pochvalim aj tu
Xen.sada 4300K
Aj jedno video radia
http://www.youtube.com/watch?v=BAtHfuvtmgc" onclick="window.open(this.href);return false;
Xen.sada 4300K
Aj jedno video radia
http://www.youtube.com/watch?v=BAtHfuvtmgc" onclick="window.open(this.href);return false;
HGT
oooo , Alpine !
a xenony chvalim, ja bez nich nic nevidim... i kdyz to u nas ted policajti honi.
a xenony chvalim, ja bez nich nic nevidim... i kdyz to u nas ted policajti honi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
u nas sa stim policajti tiez neseru minule jak mna zastavili policajty tak zastavili aj v druhem smere novesie bmw a pozeral mu xenony
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dik Katy.Alpine som mal aj pred tym,len starsi model.Bol som snim velmi spokojni ale casom chcem doplnit aj zvysok hudby,tak mi trebalo nejaky silnejsi zaklad
A co sa tyka xenonov.Su to 4300K,su biele s malym nadychom do modra,netahaju tak oci fizlom.Kupil som ich koli bezpecnosti,pretoze cez obycajne ziarovky som nevidel vobec Kaslem na ako to vyzera,ze je to krajsie,hlavne ze konecne vidim
edit/: ked ma predsa len zastavia cajti a budem mat moznost,prepnem na hmlovky,ked to bude nejaky laik,ani si to nevsimne
A co sa tyka xenonov.Su to 4300K,su biele s malym nadychom do modra,netahaju tak oci fizlom.Kupil som ich koli bezpecnosti,pretoze cez obycajne ziarovky som nevidel vobec Kaslem na ako to vyzera,ze je to krajsie,hlavne ze konecne vidim
edit/: ked ma predsa len zastavia cajti a budem mat moznost,prepnem na hmlovky,ked to bude nejaky laik,ani si to nevsimne
HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jj neni nad xenony
-
- Zkušenej Fiaťák
si spokojny z radiom,nieco take planujem aj ja
Facebook-Robert Beker Pechac
No jasne becker,som velmi spokojni.Zvuk je cistucky,vykon ma dostatocny (4x50W) , ma plnu podporu na rozne produkty od alpinu, dokazes si nastavit aj to co nechces a este ktomu sa mi paci ako vyzera.( v noci to rozziari cele auto ).
Jedine co mi vadi je,ze mam seriove reproduktory ale to casom vymenim za kompakty tiez od alpinu
Jedine co mi vadi je,ze mam seriove reproduktory ale to casom vymenim za kompakty tiez od alpinu
HGT