MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
jo tak jestli je lestenka na prvnim miste tak to jeste primhourim nad pripadnym prodejem tohodle oci
...ač bych osobně nevěděla asi ktere, kdybych si musela vybrat.
...ač bych osobně nevěděla asi ktere, kdybych si musela vybrat.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2katy: No vsak to...ze rad by som dorobil aj lestenku a predsalen mat 2 pekne punta je pre mna frustrujuce...presne ako pises nevedel by som si vybrat ktoremu by som sa venoval....atd...no ale kazdopadne uvidime....Este moje biele GT rozhodne nejdem predavat heh chcem pojazdit po nejakych zrazikoch a uvidime aky bude mat uspech a hlavne ake bude spolahlive no a podla toho bude zavisiet jeho dalsia buducnost Ak ma nesklame tak si ho necham a budem mat 2 punta heh
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Taak GTcko som stiahlo z netu, bolo by mi ho luto predat a predsalen je to jeden z mojich milacikov...rozhodol som sa, ze si ho necham a uz mam s nim v hlave aj dalsie nove plany co sa vzhladu tyka kt. by som chcel v priebehu blizkej doby zrealizovat...uvidime ci sa to podari....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Par fotiek mojho GTcka z Tuning Speed Show Trencin
je fakt povedeny ! škoda ze nebylo slnko abysme si skoukli ty laky poradne
ale šampus to máš pekněj.
ale šampus to máš pekněj.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
JJ veru skoda toho slniecka heh ale no co uz hadam obzreme inokedy....Stale ma ale strasne laka dat tie Schmidt TH Line na gt zatial kym sa nezacne robit lestenka hoci neviem ako by som to poriesil so zadnymi lemamy na GTcku, jedine dat uzsie gumy na tie TH Line...normalne mi je ich luto ze mi lezia len tak pri posteli heh
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Este par spolocnych fotiek s Katy kt. som trosku upravil vo photoshope
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pekne ,skoda ze som musel odist na rodinnu oslavu ,som robil sofera tak sommusel mozno nabuduce
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No veru skoda, ale aspon sme trochu pokecali hoci som bol rano este poriadne rozbity
angličáci
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Taak, dnes som bol prezut Schmidty na uzsie gumy...teraz su na prednych 8.5-kach natiahnute 195/40/16 a na zadnych 9-kach su 205/40/16, vyzera to omnoho lepsie a kolesa sa mi uz po mensich upravach lemov pekne vojdu do blatnikov...dnes som nafotil par fotiek uz nahodenych kolies na celom aute...je to fotene len mobilom takze kvalita nic moc...zajtra sa idu upravit tie lemy trosku a malo by to potom byt uz OK Kolieska som dal na GTcko aj preto lebo s lestenkou to z financnych dovodov vyzera biedne takze pravdepodobne sa cez zimu este urobia mensie upravy aby bola z GTcka plnohodnotna lestenka...no a po case uvidime co bude s 1.1-kou....Vyzera to tak, ze pojde asi na predaj...tak ak by mal nejaky maniak co by si ju dorobil zaujem tak volajte, mailujte, faxujte Mne to uz financne proste nevychadza a ajtak by mi boli na nic 2 pekne punta
Punto přesně podle mého gusta fakt super
na te prvni fotce to vypadá jak vlak (uz jen chybi kolejnice)... ) , ale na te posledni fotce tomu Schmidty aj sedi.
ja nevim, mam na to takovej rozpačity nazor.... pro me je to designově sportak .. na ktery patri OZ-ka.
možna kdyybs nejak zmenil jeste vzhled trochu nejak.
kazdopadne jsi dalsi uchylak s ruzovym srdickem jo ? me trefi co to je zas za modu ....
a už zase lestenka na prodej? nedavo jsi rikal/psal neco jine... ty si komediant to je strasny .
ja nevim, mam na to takovej rozpačity nazor.... pro me je to designově sportak .. na ktery patri OZ-ka.
možna kdyybs nejak zmenil jeste vzhled trochu nejak.
kazdopadne jsi dalsi uchylak s ruzovym srdickem jo ? me trefi co to je zas za modu ....
a už zase lestenka na prodej? nedavo jsi rikal/psal neco jine... ty si komediant to je strasny .
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No jo mas pravdu, mam proste rad kultovne kolieska tak preto som si vyrobil ten podpis kde mam aj to srdiecko heh
No co sa tyka mojho punta...mozno sa ti to nezda koli tomu, ze predtym na nom boli tie OZtka...ale na tom mojom punte co sa vonkajsieho vzhladu tyka neni nic takeho co by ho radilo hned do Race stylu....je to klasicke punto s vyhladenymi zamkami a par drobnostami...proste co sa kasne tyka som chcel klasiku...uz som vyrastol z extremnych alebo moc lestenkovskych uprav uz sa mi to volako nepaci....Momentalne sa mi paci proste styl, ze kasna zostane viac menej povodna a na nej nahodene luxusne koliecka a to vsetko posadene na zemy...To bude podla mna vzdy moderne. Auta kt. su zasadnejsie upravene po roku alebo dvoch vydu z mody a musia sa prerabat lebo je to potom uz tuzing....No a co sa interieru v GT tyka tak pojde tam komplet ten kremovo-biely co mal ist do lestenky takze myslim si ze od Race to auto bude mat daleko...Vsak casom uvidis sama...mam v plane este par drobnosti co sa vzhladu tyka....
No a co sa tyka lestenky ano vravel som kopec veci ale uz som si to spocital ake naklady by som potreboval na dokoncenie lestenky a vyslo mi cislo presahujuce 100 000 a kedze taku sumu urcite v blizkej buducnosti nenaskriabem tak som sa rozhodol ze 1.1-ka je proste pass...proste financne mi to nevychadza a ani casovo by to nevychadzalo a aj keby som odniekadial zohnal tie peniaze a vysiel buducu sezonu to auto uz nebude ziadny boom lebo to co na nom je bolo moderne tak 2 roky dozadu takze by to bola ajtak strata penazi...To je proste najvacsia nevyhoda ked clovek chce staviat tak velky projekt ze ak sa nestihne urobit do 1 roku tak je to uz zastarale a nemoderne....Mne bohate postaci toto biele Gt ktore je uz hotove a nema na sebe nejake upravy kt. by casom vysli z mody a staci na nom podotahovat uz len nejake detaily a bude v pohode podla mojich predstav...Takze tak..heh
No co sa tyka mojho punta...mozno sa ti to nezda koli tomu, ze predtym na nom boli tie OZtka...ale na tom mojom punte co sa vonkajsieho vzhladu tyka neni nic takeho co by ho radilo hned do Race stylu....je to klasicke punto s vyhladenymi zamkami a par drobnostami...proste co sa kasne tyka som chcel klasiku...uz som vyrastol z extremnych alebo moc lestenkovskych uprav uz sa mi to volako nepaci....Momentalne sa mi paci proste styl, ze kasna zostane viac menej povodna a na nej nahodene luxusne koliecka a to vsetko posadene na zemy...To bude podla mna vzdy moderne. Auta kt. su zasadnejsie upravene po roku alebo dvoch vydu z mody a musia sa prerabat lebo je to potom uz tuzing....No a co sa interieru v GT tyka tak pojde tam komplet ten kremovo-biely co mal ist do lestenky takze myslim si ze od Race to auto bude mat daleko...Vsak casom uvidis sama...mam v plane este par drobnosti co sa vzhladu tyka....
No a co sa tyka lestenky ano vravel som kopec veci ale uz som si to spocital ake naklady by som potreboval na dokoncenie lestenky a vyslo mi cislo presahujuce 100 000 a kedze taku sumu urcite v blizkej buducnosti nenaskriabem tak som sa rozhodol ze 1.1-ka je proste pass...proste financne mi to nevychadza a ani casovo by to nevychadzalo a aj keby som odniekadial zohnal tie peniaze a vysiel buducu sezonu to auto uz nebude ziadny boom lebo to co na nom je bolo moderne tak 2 roky dozadu takze by to bola ajtak strata penazi...To je proste najvacsia nevyhoda ked clovek chce staviat tak velky projekt ze ak sa nestihne urobit do 1 roku tak je to uz zastarale a nemoderne....Mne bohate postaci toto biele Gt ktore je uz hotove a nema na sebe nejake upravy kt. by casom vysli z mody a staci na nom podotahovat uz len nejake detaily a bude v pohode podla mojich predstav...Takze tak..heh