PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno

Chcete zástupce Punto klubu pro SK - Mafiho ???

Ano, ať to zkusí
18
82%
Ne, vyberme někoho jiného
4
18%

Celkem hlasů: 22

mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Moze byt?sice toto neni moje punto ,ale mam take iste s vyfukom na stred 8)
Reklama

ikszray
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikszray »

TV-Punto píše:Mam 2x Škodu 120 :lol: ak ti to pomože, ja mám tiež svadbu ale tento výlet si nenechám újsť :!:
Tankju ale myslel som na nieco ine :-)
Luigi > 1.2 60HP < ---- predane

Racing is life. Anything before or after is just
waiting.
http://ikszray.blogspot.com/
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

ikszray

Příspěvek od mafi »

ikszray,ty mas svadbu ja mam dlhy :) lizing a tak ,nejde iba vzdy iba o tuning,ale o atmosferu zrazov,kto nebol nepochopi co mam namysli 8)
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

ako stretko by nebolo zle urobit na slovensku, co sa tyka tuningu nepacia sa mi upravena punta tak ze same kridlo vsade narazniky suchajuce po asfalte, debilne podsvietenie vozidla co ti v zime urobi tak skor problem ako uzitok.... ja som skor zastancom jemneho tuningu a cistej linie a nie MEGA TOTAL BRUTAL KRIDLA ala Need for speed......
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

To je normalne roman na pokracovanie to co sa tu vsetko popisalo, docitat to da normalne aj zabrat, ved uz ani neviem pomaly o com som cital :lol:
Zrazy na SVK by boli ok a nech su tam punta vsetkych generacii a typov, ved punto ako punto, aj ked sa teda lisia(motor,karoseria,vybava...) a ci len tunene? Podla mna kto ma chut sa zaregistrovat a je mu to umoznene a nechce tunit, co teda ja trosku aj chcem, ale len taky mierny = kolecka, folie, muzicka, vyfuk, pretoze sa mi auto paci take ake je, moze prijst na zraz aj tak, ved kazdy vieme o tom svojom punte nieco uzitocne co moze pomoct druhym, a zrazy su aj o ludoch, nie len o autach, to je asi aj vsetko co som chcel napisat hoci som tu sam registrovany len kratucko.
A hlasoval som za Mafiho, drzim palce.
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Zraz na SK jeden bol, taky vacsi, pri NR minuly rok. Skoda, ze z tych ludi, co tam prisli sem uz nikto viacmenej nechodi :(
Punto MK2 1.2 8V ELX
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

marsox

Příspěvek od mafi »

marsox,ano zrazy na Slovensku,to je to co trapi nielen mna ale aj vas ostatnych co ste tu a preto som nacal tuto temu,bolo by dobre si zacat takto tuto pisat co sme tu Slovaci,zoznamit sa trochu.
Co sa tyka tuningu ,tak si myslim ze je to kazdeho osobna vec nazoru ,ja osobne mam decentny tuning ,mala strieska ,seriove narazniky ,seriove prahy ,znizene a siroke falcove kolesa a pekny vyfuk .......nic netreba prehat co sa tyka tuningu ,lebo niekedy menej spravi vecsi dojem ako vycackane auto ....to je moj iba moj nazor .
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Arrow79,to nevadi ,mozme to rozprudit znova ,a mozme tych zrazov alebo stretiek spravit viac ,jeto iba na nas ako sa dohodneme
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

To : Mafi
S tym tvojim nazorom na tuning ja osobne suhlasim, tiez si to nejak tak predstavujem, ja mam auto len 3 tyzdne a z toho my 2 tyzdne stalo nefunkcne, ale aj tak mi to nedalo a uz som aspon vymenil oranzove za biele blinkre a natrel zadne bubny cervenou, co ma aj esteticky a aj prakticky vyznam, sice malickosti, ale potesia :P
No ale ved co sa da aj teraz vonku robit? Teda v takom pocasi
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
Fiat Forever.
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

ja sa tiez chystam natriet brzdne strmene na cerveno a prehodit druhy vyfuk v najblizsom obdobi,lebo tam mam iba seriovy vyfukovy tlmic a ten je uz v pokrocilom stadiu rozkladu 8)
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

Z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze fiaty vyfuky moc v laske nemaju, teda aspon co som ja videl, moj je na tom tiez biedne, po celej dlzke je to samy zvarenec, ale aj to sa poriesi casom.
Ale ten zraz by bola super vec, teda ak by sa to podarilo, si myslim ze je dost casu sa tu o tom este vyrozpravat a pospekulovat, kedze leto je to naj obdobie na zraz a ak ratam tak este nejaky ten mesiac do leta ostava.
Fiat Forever.
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

sak to vsetko zalizi iba na nas ako sa dohodneme
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Mafi, trošku O.T. ale aké si mal predtým auto?, alebo ako dlho máš punto? (asi si to aj niekde písal ale neviem to nájsť)

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Ja som mal predtym Punto 1,2 8V ,ale bolo slabe na moje naroky tak som ho vymenil za HGT,punto som mal 2 roky teraz taham treti aty?V rubrike "Punto - NAŠE PUNTA" by som mal mat vyfotene stare punto 8)
Katy
Všeználek

Re: ok

Příspěvek od Katy »

mafi píše:to je vpohodke 8) ........mohli by sme sa aj predbezne potom dohodnut kto by isel na ten zraz do Ciech ,aby sme vedeli dat Katy vediet kto bude spat v aute a kto v chatke aby sme tam prisli v pekne dlhej kolone puntasov 8)
byla bych rada ;)
JINAK JSME SE UZ S PAJOU BAVILI ,ZE BYSME NAVSTIVILI JEDNU Z "CARAT PARTY PIESTANY". (je bud v cervnu nebo v srpnu) ale to bysme se dohodli pak tady na foru.na to je cas. takze by to byla vetsi klubova prilezitost pro vas.
A souhlasim take s nazorami : tuning a tuning , kazdy dela jak muze a jak se mu to libi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Zamčeno

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“