MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Pun-to píše:Máš kliku že sem neumím dát fotku :oops: jinak bych ti poslal fotku mí účtenky :D :D :D
Nejen u Fiata koupíš originální díly
tak tak... a fiat si na tom jeste prirazi ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Reklama

JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

ja vim, kdybych to koupil v hockaru (nebo jak se to jmenuje), tak to bude levnější. Ta vysoká cena ve fiatu mi teď u té kalkulace ani nevadila, protože jsem mamě řekl co by stály jenom origo tlumiče na punto, ona zjistila, že je to víc než za celej ten podvozek a tím pádem jí na něho nemusím dávat ani korunu :D
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Tak teď už mě to je jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
JohnnyBOSS

Pun-to píše:Tak teď už mě to je jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jinak moc vychcanej nejsu, ne? :D :D :D Jo jinak za kolik si myslite, že je normální prodat ty tlumiče? Už mi napsal někdo a ptal se kolik za to chcu a ja jsem zjistil, že to vlastně nevim :-D
JohnnyBOSS

Nic no, už se tady dlouho nic neděje, tak jsem si kvuli vám obědnal dopředu nový žárovky- http://www.e-light.cz/catalogue/detail. ... id=35849XY (mimochodem uplně nejlevnější eshop s žárovkama. Oproti některejm jinejm shopum i o 50% nižší ceny, nekecám) no a když mi to vyjde, tak za dva tydny budu mít i tohle http://photos02.allegro.pl/photos/400x3 ... /261545305
To je zatím asi už všechno a předběžně se ptám, kdo by měl zájem o můj volant? Takovej ten lepší, vypadá podobně jako ten airbagovej, ale airbag nemá :lol: Ne že by byl vybuchlej už, ale už od výroby tam nebyl :)
Děkuji za pozornost :lol:
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Ten volant nový pěkný. :twisted:
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
JohnnyBOSS

FANDAK píše:Ten volant nový pěkný. :twisted:
až mně bude říkat pane, tak bude ještě hezčí :) Je z Coupe :D Bude mi tam pasovat???
pink-jackass
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pink-jackass »

Tak co uz jsi tam dal podvozek? :wink: Jinak volant peknej!
JohnnyBOSS

Nee, na fiat du až třicátýho, takže v úterý:) Pak hodím fotky:) Jo a ten volant se mi taky libi, ale ještě mi nikdo neporadil, jestli bude pasovat....:(
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Tak se o to postarej aby ten volant ti říkal pane,byla by ho škoda v jiným autě než v tvojim nééé. :lol:
JohnnyBOSS

No to byla, to je jasny, ale pořád mi jaksi nikdo nechce napsat, jestli bude pasovat... Seš asi jedinej kdo sem píše, díky :) Zítra hodim fotky s novym podvozkem :D
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Ta nába na volant tam jde vyměnovat nee?
Je to vlastně spojení volantu jako placky tech 6 šroubů a řídící tyče velká matka.
Nebo se mýlím :?:
No nevým jestli mají všechny volanty stejnou rozteč těch 6 šroubů ale ted jsem si vzpoměl že to bude FIATACKEJ tak to by mohlo.
No snad není nic jednodušího si tam doject a radši si to vyzkoušet. :wink: :idea:
JohnnyBOSS

já teda přes tohle nejsem nějakej expert, ale myslim si že tyhle origo volanty nábu nemají, ne? nebo jako ne vyndávací. Jde o to aby pasovala velikost toho tisicihranu a to je asi všechno, ne? Ale jinak fakt nevim teda, proto se ptam :-D
pink-jackass
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pink-jackass »

Uz se tesim na foto podvozku!! :lol: Jinak ten volant jsi nasel na aukru? Taky jsem tam na nej koukal... Ta naba asi vyndat nepujde, ponevac je to origo coupe ne? To je jako kdyz chces pouzit nabu z volantu z punta nebo una, tak se asi taky musi rozdelat celej volant ne? Ale tak je to taky fiat, tak by to tam melo sedet. :wink: S tim vyzkousenim bude asi problem co?!
JohnnyBOSS

Jo je to z aukra:) No vyzkušet to nepujde, proto se ptám tady:) Ale myslim, že by to sedět snad mohlo, ale za 8kil slovo "myslim" není zrovna na místě:)
Kamaráde, ja se na ten podvozek těším víc než ty :-D Foto dodám, nebuj :D
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“