Ritmo
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, na sklo mlhovky se podívám..které to je ())
nepamatuju si které mám. Hadičky jsou origo takové divné plastové a když jsou staré tak praskají...nejdříve jsem tam dal gumové benzinové osmičku a šestku zpětnou, ale finále je trubky z favorita a vzadu napojení na hadice. čerpadlo jsem ale uložil do vozu. Viz předešlé foto.
Sedačky Automotive jsem přenechal synovi do UNA Turbo 1.4 Racing
nepamatuju si které mám. Hadičky jsou origo takové divné plastové a když jsou staré tak praskají...nejdříve jsem tam dal gumové benzinové osmičku a šestku zpětnou, ale finále je trubky z favorita a vzadu napojení na hadice. čerpadlo jsem ale uložil do vozu. Viz předešlé foto.
Sedačky Automotive jsem přenechal synovi do UNA Turbo 1.4 Racing
Takze z Favorita!Keby som to robil na starom type,tak by som aj nad tym uvazoval,ale u noveho typu ma to nenapadlo.Hned zajtra si ich idem kupit! To sa mi na starom tzpe Ritma pacilo ze kopec dielov sedel z Favorita alebo Zigulaka a nebol problem ich zohnat.Na slovensku je to ale s dielmz na nove Ritmo velmo biedne.To sklo je na lavu hmlovku,ak ho najdes budem velmi stastnz.Dnes som si trochu porobil Kaju.Nahodil folie na skla a hodil vsetky skla do elektriky.Vcera som si pre zmenu elektriku prekopal na Cabriu a dnes ju dokoncil.Som prekvapeny ako lahko mi to tento vikend slo.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase tu...byl jsem na dovolené a tak jsem přerušil informace o mé práci. V práci jsem odevzdal foťák a tak fotky budou po dovolené..mám ji ještě týden.
Minulý víkend a po-út jsem odpracoval za čtyři dny 44 hodin v garáži...opět to nebylo ani znát..dva dny jsem dělal opět zapojení elektroinstalace..děs běs..zadní část mám komplet osazenou a svítí vše...skoro až na běžné odvětlení..možná lucas zlobí..nevím..namontoval jsem i sedadlo řidiče, Tiltona..a provedl první zkušební jízdu jen kolem garáže pár stovek metrů...
Minulý víkend a po-út jsem odpracoval za čtyři dny 44 hodin v garáži...opět to nebylo ani znát..dva dny jsem dělal opět zapojení elektroinstalace..děs běs..zadní část mám komplet osazenou a svítí vše...skoro až na běžné odvětlení..možná lucas zlobí..nevím..namontoval jsem i sedadlo řidiče, Tiltona..a provedl první zkušební jízdu jen kolem garáže pár stovek metrů...