Punto HGT problém
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Punto HGT problém
Už mám autíčko hotovéééééééééé Konečne Stálo to "len" 2000 evri, ale konečne je doma
Punto 1.8 16V HGT
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
gratulujem,mozme ist na babu .......ale ne kolko km ,budes zabehavat?
To je super,tesim sa stebou Napis mi odkial si a mechanikom odkaz ze nech ma cakajumimiHGT píše:Už mám autíčko hotovéééééééééé Konečne Stálo to "len" 2000 evri, ale konečne je doma
A co co,hovor ako to slape?Zvedavi som
HGT
cafte damy a pani, auticko hotove, servis v BA, zatial som ho poriadne neprevetral, musim poctivo zabehnut, aspon 5000 km, potom mu trosku prsknem ale tento rok to uz nebude, radsej pomalicky, nech si to cele sadne, a buduci rok na jar snad pride aj na to uz sa tesiiiim
Punto 1.8 16V HGT
Tak to je super,len to potom zase neprehanaj Inac neviem ci som slepy,ale nikde som tu na fore nevidel fotky tvojho HGTcka,alebo si proti tomu?
HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
radek chod na pokec tam ma fotky
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mimiHGT píše:cafte damy a pani, auticko hotove, servis v BA, zatial som ho poriadne neprevetral, musim poctivo zabehnut, aspon 5000 km, potom mu trosku prsknem ale tento rok to uz nebude, radsej pomalicky, nech si to cele sadne, a buduci rok na jar snad pride aj na to uz sa tesiiiim
no teraz ho mas ja cisto nove z vyroby ,tisko zavidim ,ozaj aj sa ti zvysil trochu vykon ,ked ti zbrusovali teda znizili hlavu?
Mafi, neviem, pravdu povediac, bojim sa mu dat do tela, aby som nieco nepokazil ale uz mam nabehanych do 1500 km, tak mu pomalicky zacnem robit zle, nech si moc nezvykne jazdit dôchodcovsky
Punto 1.8 16V HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
zatial len jazdi dochodcovsky aby sa ti dobre zabehol ,ved na sezonu ho budes mat zabehnute a budu aj lepsie cesty ako su teraz,tak len vydrz
No hej,len problem je v tom ze ich ma spristupnene len pre priatelov A ja prenho asi priatel niesommafi píše:radek chod na pokec tam ma fotky
HGT
V pohode mi daj nick, a pridám si ťa Súhlasíš?RadekHGT píše:No hej,len problem je v tom ze ich ma spristupnene len pre priatelov A ja prenho asi priatel niesommafi píše:radek chod na pokec tam ma fotky
A všetkým Šťastné a veselé
Punto 1.8 16V HGT