rádio origoš
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
rádio origoš
Ahojte Punťáci. Chcel by som sa Vás opýtať, či nemáte niekto náhodou na predaj CD/MP3 origoš rádio na Punťa r.v.2000. Som z Košíc. V inzerátoch je toho dosť máličko.
FIAT Punťo MK2 1.2l (44kW/60k) ELX 5d. - KAČENKA
- Reklama
Re: rádio origoš
zkus písnout sem.. jen jsem to zahlédl, když jsem to tam procházel, takže ti nic nezaručím.. ale za zkoušku nic nedáš..
Můj milášššek:Fiat Punto II. 1,2 8V 2001
na MK2a imho MP3 radio nebylo. To bylo tusim az u MK2b a myslim, ze tam byl problem s kompatibilitou.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
to som ani nevedel, ze by to nemuslo byt kompatibilne. NO ak by neslo s mp3, stacilo by aj s cd, aj tak pocuvam najma radio. Len hlavne nech ma vystup na 4 repra. Ja som totiz lenivy a aj odmietam vsade nosit panel z radia, cize ja musim mat seriove radio. Inak nieco blizsie Kosic???z CZ to malokto chce doniest alebo poslat
Jde o to, ze radio je napojeno na CAN sbernici auta. I kdyz je odblokovane, tak pres ni nejak komunikuje. Myslim, ze uz tu o mp3 radiu nekdo psal a ze tam proste nejake problemy byly. Navic sehnat ho asi bude dost velky problem.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
Mě stačí v autě radio. A MP3 na CD je stejně na prd. Mám pár CD v kastlíku a vůbec je neposlouchám.
no to ani mne nevadi, len cem radio s vystupom na 4 repra a aspon cd by mohlo mat. Ja som totiz uz s mojim puntom precestoval pol europy a nie vzdy radio mi vyhovovalo. Mam mp3 transmiter, ci ako sa to vola, ale mi to zavadza v zapalovaci
Na 4 repra jsou dnes už všechna rádia.
ja mam punto r.v. 2000 a tam je radio na kazety s vystupom na 2x repro. Ja chcem na 4x repro a nechcem vytahovat ziaden panel, preto chcem original fiat radio
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pocuj ja mam doma nejake original radio ale neviem na kolko vystupou keby bolo na 4 by si to zobral???hotyno píše:ja mam punto r.v. 2000 a tam je radio na kazety s vystupom na 2x repro. Ja chcem na 4x repro a nechcem vytahovat ziaden panel, preto chcem original fiat radio
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;