Kenwood KDC-W4044UGY

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
luk.y
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Kenwood KDC-W4044UGY

Příspěvek od luk.y »

Čo hovoríte na toto autorádio, má s nim niekto skúsenosti, ako je na tom značka KENWOOD?

http://www.autoradia.sk/kenwood-kdc-w4044ugy

Tá cena je môj strop takže vyššie už isť nechcem, poprípade ak by mal niekto iný nápad tak si nechám rád poradiť.
Fiat Punto 1.2 16V ELX, 2001
Reklama

Anduril
Znalec

Re: Kenwood KDC-W4044UGY

Příspěvek od Anduril »

Mam starsi model Kenwood KDC 4537UA. V podstate je to radio supr, zvuk je fakt pekny, nastaveni tak akorat, prijem radia dobry.
Jedine nedostatky jsou displej (kdyz na nej primo sviti slunko, neni prakticky nic videt) a cd mechanika docela pomalu nacita mp3 cdcka. Jinak jsem s nim nemel zadny problem. Hlavne ovladani si pochvaluju.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
lemon
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemon »

http://www.pixmania.sk/sk/sk/2792288/ar ... A5NTQ0MzI7" onclick="window.open(this.href);return false;

určite lepšia kúpa ako Kenwood ... celkovo mi tie Kendrevá nejdú do uší :D
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

nerekl bych, ze to je urcite lepsi koupe. Neni to v nicem nejake vyrazne jine, nebo dokonce lepsi. Alternativa :)
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
lemon
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemon »

je to len vec názoru ... ja osobne by som určite kúpil radšej toho Pajáca jak Kendrevo ... no lepšie povedané, ja by som nekúpil ani jedno, radšej používanú Alpinu, ale to som ja ... každému sa páči/vyhovuje niečo iné :)
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

tak s pixmanii by som nekupoval urcite ani neradil kupovat..kedze ako som pocul...je to celosvetovy eshop..a ak sa nieco pokazi po prvom roku.t.ak je potrebne zasielat to do Francuzka,,ja by som zobral na tvojom mieste ALpine CDE 101R alebo RM,,ako si pocul alebo ked len pozries forumy..tak zistis nazory ludi na Alpine...ja som povodne chcel to autoradio.napokon som zmenil nazor a zobral este lepsie..ale pre teba mozno zbytocne a by ti bohato stacilo to 101R/RM a za cenu velmi podobnu ako si ty spomenul jedneho kenwooda takze napr:

http://www.hudbadoauta.sk/carhifi/index ... 6&Itemid=6" onclick="window.open(this.href);return false;

je to predbezna cena,ak pohladas dlhsie tak najdes aj o nejake 3-4Eura alcnejsie..samozrejme potom zalezi cena dopravy..
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
lemon
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemon »

HIISS: objednával som z pixmanii XY vecí a ani raz problém ... a síce, stal sa mi jeden problém s USB klúčom, ale reklamácia prebehla behom mesiaca a dostal som nový kus :)
ale tú Alpinu ti schvalujem :D
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Lemon
ze ani jeden problem..tak to ti gratulujem..ale povazuj to za pripad ze mas stastie zatial.a. bezi kazda vecicka v pohode,lebo to co som vravel ze ak by nahodou nieco zacalo po roku byt ti nefunkcne..tak je bohuzial pravda taka aka je ze treba do Francuzska..,,cital som mnozstvo reakcii na strankoch ludi..co pisali tak z tamat som dozvedel,,a ze su dost velke naklady taky cas na posielanie,,a ze niektory taky cas ani neposlali..lebo by prerobily,,Na Pixmanii zvyknu mat vyhodnejsie veci ako na slovensku a podobne..niektore aj o 70 Eura vyhodnejsie atd,,a nektore o nic,,ale radsej davam prednost objednat z blizka..a v pripade problemoch lepsie sa to vybavuje
Obrázek
My Topic
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

Tak já měl v puntu autorádio pioneer DEH 2000MP a hrálo moc pěkně, ale na druhou stranu jsem k němu měl repra od kenwoodu 16,5cm a ty byly taky fajnový, lepší než panasonic co jsem měl ve fáčku :wink: takže obě značky si myslim že jsou na tom podobně... jinak jak tu píše Anduril že mu Kenwood načítá pomalu cd, tak pioneer je načítá až nečekaně rychle...cca 3-5s po zapnutí rádia už to valí
luk.y
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luk.y »

Tak od kenwooda som pustil a nasiel som zatial vitaza Pioneer DEH-P4100SD

http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/z ... eh-p4100sd
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Ja som pri kupe autoradia samozrejme pozeral na funkcie ale aj na vzhlad,,a nezeby typy Pioneeru po typ 4100 boli skarede..ale posobia namna nejak velmi slabym podsvietenim,,uz napr: taka 5100 ma krasne podsvietenie a vyrazne,zas nekomu to moze vadit silne podsvietenie..ale umna je to zas tak ze ak nieco mam tak nech to je vidno :)
Obrázek
My Topic
luk.y
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luk.y »

Ano pozeram aj na vzhlad aj na funkcie ale funkcie prevazuju a musim pozerat bohuzial aj na peniaze :( viac ako 150€ dat nechem... 5100 je takmer o 80€ drahsia (ako kde) ako 4100 a to je uz pre mna dost...kupovat budem az za mesiac tak mozno sa najde este nieco ine. funkciovo je ta 4100 v pohode? Zase ALPINE by som zobral ale je to drahsia znacka oproti Pioneer (nemam v tom moc prehlad ale aspon co som teraz porovnaval radia).
Ak mate ine nazory rad si necha poradit

PS. menim nazor teraz som sa bol nane pozret v NAY a vsetky tri tam boli aj ALPINE-CDE-101 aj PIONEER DEH-4100 aj 5100... ta 4100 je nevyrazna nicim zvlastna, 5100 je uz na tom lepsie ako pisal HIISS ale pre mna draha :( a nalepsie asi to ALPINE CDE-101....4100 a ALPINE 101 je 10€ to je nic, takze uz len pockat na vyplatu a na 90% to bude ALPINE. Boli tam aj nejake SONY ale nepreferujem tuto znacku.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak som rad..vsade sa vravi ze Alpine je najlepsi,,ja som mal starsieho Pioneera od bratranca..a nastavenia zvuku boli natom klasicke ze +/- basy,vysky,hlasitost lavy-pravy,a vpredu a vzadu,a LOUD,,neviem ako su natom nove pioneera..verim ze v niecom pokrocile..ale na tom Alpine mozem nastavovat aj frekvenice pri basoch a vyskach..a podobne..nie len to co na Pioneeru a som fakt spokojny..,co sa tyka Nayka..nemaju najlepsiu cenu na Alpine 101,a co sa tyka mojho 102RI tak uz vobec ne ten maju riadne drahy..,ja som z netu velmi nechcel objednavat..kvoli tomu ze v pripade reklamacie to treba zasielat atd,,ja co mam Alpine CDE 102Ri..tak sa lisi od 101R tym ze ma 4 druhy podsvietenia,2x vystup na zosik,a vstup na 3.5 jack..pre sluchadla na panely,,kupil som ho za 5170sk v korunach v mojom okoli v Kosiciach,,pricom povodne som chcel 101R ale uz som si povedal ze tolko doplatim tych 800sk a to autoradio uz mi zostane urcite..aj ked nastane nahoodu casom zmena auta,,pokial si riadne prejdes net tak najdes 101R aj za tych 4150sk uz som videl.s. postovnym ta vynde do 4300 a pokial by si sa rozhodol doplatit na 102RI co mam ja tak maju ju za velmi dobru cenu..az nato ze z tamat som ju nechcel objednavat..kedze sidlia v BA..ci kde to vlastne.. je to cena za 102RI 4800sk ! + postovne zalezio ako im vyplatis ak postou 136sk,ak vopred prevodom 76sk tak porozmyslaj je to velmi dobra cena ;-) Nay to autoradio ma za takmer 5400sk :)
http://www.inakup.sk/audio/autoradia_mp ... ri/204377/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po namontovani som s nim nadmieru spokojny.je pocut ze to ma lepsi zvuk..ako predosle autoradio,to je akoby si mal lacne repro k PC..a kupis oproti tomu nieco silnejsie..ze si ten zvuk viac vychutnavas :)
Obrázek
My Topic
luk.y
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luk.y »

Do NAY som siel len preto ze to mam najblisie kde by som si ich mohol popozerat lebo podla obrazkov sa clovek tazko rozhodne, odtial nebudem kupovat urcite su predrazeny 102ku mali okolo 180€....aj ja nerad kupujem cez net ale pokial bude taka cena ako si poslal link a budu ho mat na sklade za mesiac tak ho urcite berem aj ked cakat od toho zatial vela nemozem lebo mam seriove repro ale casom budem menit tak chcem mat dobry zaklad. Popozeram ak najdem este nejake recenzie a skusenosti....
Diky moc
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Mat ho budu urcite :)..a ked nie skladom tak ho objednaju..inac to je novy model tohto roka ta 102Ri a tusim ze aj vyhrala nieco medzi testami..len ide oto ci este po takej cene budu mat..kedze sa ceny menia.Ja mam vpredu 16.5cm JBL po 55W v RMS.. vzadu ovaly JBL po 100W v RMS,,casom mozno rozmyslam aj nejaky subac..a 2.kanalovy zosik alebo ako sa rozhodnem pre ten subac a zaroven aby sluzil aj pre zadne repro..kedze radio im tolko stavy neda.tak GL..pri spravnom vybere ;-)
Obrázek
My Topic
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“