Aky je potrebny zosik k mojim reprom a subacu??

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Aky je potrebny zosik k mojim reprom a subacu??

Příspěvek od HIISS »

v prehrabavaniu na nete nemam problem..stale ak po niecom idem tak prejdem mnozstvo eshopov kde najdem najvyhodnejsie...niekde su aj velke rozdiely..a co sa tyka zosiku tak len hlavne zosik by bolo najrozumnejsie kupit od nekoho..lebo nove su riadne drahe..subac tiez od nekoho alebo novy..ale zas niektory vyrobcovia ponukaju aj vyhodne spomianne sety ako subac a zosik..takze taky cas aj to nieje zle..zalezi aka cena=vykon ako GZ co som hodil link
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

mayo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mayo »

lemon píše:3 dynamaty 20x30cm na 1 dvere? :lol: ajáááj, to si sa moooc sekol ... ja som na 1 dvere minul 2 pláty vibraflexu (jeden má rozmery 50x100cm)
myslím si že na tie JBL-ká Dynamat riešiť vôbec nemusíš, BOHATE ti bude stačiť vibraflex ... ja som tiež tlmil vibrou, a to mám o pár tried vyššie audio :oops:
a k tej ANS pene, to ti je tiež na dve veci ... masochisti to používajú keď im drnčí tapacír, inak sa používa do woofrových bedničiek :D
ťažko sa to takto vysvetluje, najviac by ti pomohlo sadnúť si s niekym na kávu a popýtať sa :D
suhlasim s tymto lemonovym vyjadrenim
co sa tyka toho GZ setu - seria MK2 od GZ je cela o nicom, je to len o podpore predaja. napriek tejto srackovej serii ma GZ zopar vydarenych vyrobkov
Obrázek
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
becker
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od becker »

:wink: a co poviete na toto-repro-BOSS OHC62CS,subac-BOSS D125DVC,zosik-BOSS D250.4 / http://www.bposh.sk" onclick="window.open(this.href);return false; / :?:
Facebook-Robert Beker Pechac
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

co som pocul tak BOSS kvalitna znacka ,robi dobre repro..len skoda ze taky maly vyber maju na tej sranke
Inac nepozna nekto nejaky dobry web ktory sa zaobera predajom ozvucenia znacky BOSS AUDIO?
pozeral som cez google..ale zial som nic nenasiel okrem toho jedneho co kolega sem napisal
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
luboh
Fiaťák

Příspěvek od luboh »

Sorry ze sa ti montujem do prispevku ale ked uz tu riesite zosiky a subace tak sa opytam aj ja aky by ste mi poradili zosik ku takemuto SW http://www.autoradia.sk/gto804" onclick="window.open(this.href);return false; popripade aj daky iny 8" subac radio mam Alpine CDE-9874 RR a repro v prednych dverach Helix DB 62.1 tie ale vela basov nenarobia /este sa chystam vytlmit dvere snad to pomoze/ jedna sa mi skor o kvalitnejsie doplnenie basov na normalne pocuvanie ako o TUC TUC ktore je pocut o tri ulice dalej a ide mi aj o to ze takemu malemu SW staci maly objem ozvucnice takze by mi zostalo aj miesto v kufri. Cena za komplet subac+zosilovac+kabelaz max.300€.
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“