MOJE PUNTO 2b - Ukažte ta svoje ;-) - Goofy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2b - Ukažte ta svoje ;-) - Goofy
no neviem, asi by to moc nepomohlo a ak by policajt videl ze mas nieco prekryte cez svetlo asi by z toho nebol nadseny a pokuta by ta neminula, vyzera to ze prejdem na osram NBR, bo mna ked zastavia tak mi vezmu aj rodny list
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Reklama
hmm.. aka je vlastne maximalna možna pokuta za tie xenony? okrem toho že mi zabavia techničak a rodny list
Fiat punto 1.2 8V, MK2b
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Na místě tě zastřelej
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
stala sa mi nehoda.. nikdy necúvajte medzi dve dodávky teda keď nieste slepí ako ja tak môžete mam zlomene spetne zrcátko na strane šoféra.
Vedeli by ste niekto o nejakom nahradnom alebo mi poradit kde zoženiem nahradne? dikes
Vedeli by ste niekto o nejakom nahradnom alebo mi poradit kde zoženiem nahradne? dikes
Fiat punto 1.2 8V, MK2b
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
http://www.depoauto.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=sp ... strid=1176" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
natom aci maju sice lepsi vyber ale aj vecsie ceny a vyrobky su z Polska -stava sa ze vyrobky nesedia tak ako maju, z toho depoauto pasuje vsetko ale je to made in Thailand alebo made in China ,bral som teraz od nich kapotu naraznik a nosnik pod chladic a vsetko pasuje jak rit na serbel presne ..............a este nieco pre slovakov ,neviem ako v inych autorizovanych predajnach Fiat na Slovensku ale ta u nas v Trnave objednava ND z polska ,sa mi prekecla skladnicka minule ked som si obiednaval silentbloky ,hned som sa vo dverach otocil ,takze ani v autorizovanom servise si nemozete byt isty odkial dane veci pochadzaju
No a? Veď Fiaty sa vyrábajú aj v Poľsku a ak je to zabalené v originál obale tak to máš jedno
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
neni to jedno ,pretoze bol rozdiel aj na tych gumenych silentblokoch na stabilizatore ,tie co som kupil vo fiate vobec ale vobec nepasovali ,malicky priemer a iny typ ,tie co som objednaval cez depoauto boli presne take iste ako tam boli aj od vyroby ,takze som to siel reklamovat do fiatu ,mal som tie od nich a tie stare co tam boli ,a aj tak mi to neceli uznat ,hajzli ,co uz 40ojro v prdeli
NO TAK TO NASERE