MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi
http://pokec.azet.sk/intous?show=userVideos" onclick="window.open(this.href);return false; najdite si mafiho sprint....je to z Hubic
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
az na ten medziplyn nevydareny rozbeh ten druhy bol lepsi skoda ze si aj ten netocil
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
to zetes:
ano levnejsie by to bolo ,ale kapota sa musi vymenit ,je na nej uz vela gitu a laminatu ,stale to praska ,uz nemam nato nervy to davat 2x do roka striekat ,radsej dat new kapotu a je vybavene ,naraznik chcem matny novy zatial bez nastreku lebo tam chcem robit este pred lakom dake upravy a optika je uz obiednana za 160€ angelseyes ,takisto je obiednany nosnik pod chladic a new predne celo ,nech to ma nakoplet pomenene jak som vzdy chcel ,este objednam xenony a bude to ok v piatok by malo byt auto uz z novymi dielmi a moja penazenka o 10000sk lahsia
ano levnejsie by to bolo ,ale kapota sa musi vymenit ,je na nej uz vela gitu a laminatu ,stale to praska ,uz nemam nato nervy to davat 2x do roka striekat ,radsej dat new kapotu a je vybavene ,naraznik chcem matny novy zatial bez nastreku lebo tam chcem robit este pred lakom dake upravy a optika je uz obiednana za 160€ angelseyes ,takisto je obiednany nosnik pod chladic a new predne celo ,nech to ma nakoplet pomenene jak som vzdy chcel ,este objednam xenony a bude to ok v piatok by malo byt auto uz z novymi dielmi a moja penazenka o 10000sk lahsia
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
prosim admina o premazanie prispevkov ,vdaka
přesunuto do tema EXTERIER - název: DISKUZE - xenony.
a používejte ty vykřičníky třeba, na nahlášení. - pokud to jde nejak doručit na mě.
a používejte ty vykřičníky třeba, na nahlášení. - pokud to jde nejak doručit na mě.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
auto opravene ,tuje zopar foto
http://maf.rajce.idnes.cz/nova_kapota/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://maf.rajce.idnes.cz/nova_kapota/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mafi
Mas to perfish...mne sa velmi paci na puntoch MK2 a MK3 zadna cast,ked pozries z boku a na zadnu cast ako je krasne oble zakoncena..,tak isto aj ten tvar svetiel..ale celkove..cele MK2 a MK3 povazujem za velmi pekne a vzhladovo sportove vozy,MK4 uz tak vazne nevyzera a uz podla mojho nazoru treba viac vytunit aby vyzeral dobre,,a MK1 mam ja..ale paci sa mi taktiez,,vela stastnych a buducich KM prajem..a nech si nanho ani muska nedovoli sahnut
Mas to perfish...mne sa velmi paci na puntoch MK2 a MK3 zadna cast,ked pozries z boku a na zadnu cast ako je krasne oble zakoncena..,tak isto aj ten tvar svetiel..ale celkove..cele MK2 a MK3 povazujem za velmi pekne a vzhladovo sportove vozy,MK4 uz tak vazne nevyzera a uz podla mojho nazoru treba viac vytunit aby vyzeral dobre,,a MK1 mam ja..ale paci sa mi taktiez,,vela stastnych a buducich KM prajem..a nech si nanho ani muska nedovoli sahnut
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky ,musky mozu byt ,len ocelove trubky a zabradlia nech sa vyhybaju
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
MK4 este nevyrobili je iba MK1 ,MK2 ,MK2b,MK3-grandeHIISS píše:Mafi
pěkné pěkné pěkné. akorát se mi teda zdá, že celkový dojem tak nějak kazí ten carbonový znak. zahlazené to teda vypadá líp, a ty laufy uprostřed mi k tomu taky nějak nesedí. ale tot jen můj názor
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mafi píše:MK4 este nevyrobili je iba MK1 ,MK2 ,MK2b,MK3-grandeHIISS píše:Mafi
MK3 Grande som potom myslel,to je tym ze nemam grande a neviem ako sa presne znaci..ale viem kolko typov punt je
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky,no ten karbon som vymyslel naposlednu chvilku este nan pojde napis hgt ,alebo znak abarth .........povodne tam ale karbon nemal byt ,malo to byt cele cierne ,cire plexi vstrede a podnim strieborny napis hgt ,ale to poriesim neskor ........uvidim estemad mike píše:pěkné pěkné pěkné. akorát se mi teda zdá, že celkový dojem tak nějak kazí ten carbonový znak. zahlazené to teda vypadá líp, a ty laufy uprostřed mi k tomu taky nějak nesedí. ale tot jen můj názor
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
na ten karbon pojde totok,tak to bude krajsie
http://cgi.ebay.co.uk/Abarth-Shield-Rub ... 286.c0.m14" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cgi.ebay.co.uk/Abarth-Shield-Rub ... 286.c0.m14" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No abych pravdu priznal, je to vcelku hezky, az na ty angeleyes, to se mi proste nelibi A s tim znakem? Je pravda ze kdyz uz jsi to takhle delal, tak to chtelo zavarit znak a navarit mracitka, ale to je muj nazor, kazdopadne kdyz uz ten znak tam musis mit, tak je lepsi ten carbon nez normalni nebo abarth, to ma kazdej.. to co mas ty jsem videl jen na tvem Puntu
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)