Ahoj lidi, nevíte někdo na kolik peněz vyjde veškerá administrativa kolem přihlášení auta dovezeného ze zahraničí?
Díky za rady
Poplatky při přihlašování dovezeného auta ze zahraničí?
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
Poplatky při přihlašování dovezeného auta ze zahraničí?
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
- Reklama
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... i_vozidel/
neviem presne ci su tam aj poplatky , ale je tam dost info ohladne dovozu..
pokial by si chcel ,viem akurat na kolko ta priblizne vyjde dovoz automobilu na slovensku ...
neviem presne ci su tam aj poplatky , ale je tam dost info ohladne dovozu..
pokial by si chcel ,viem akurat na kolko ta priblizne vyjde dovoz automobilu na slovensku ...
Díky, myslel jsem, že si tady už někdo auto dovážel sám a tak by mi poradil.
V těch článcich jsem už taky hledal, ale nic moc...
Díval jsem se na STK a tam technická dovezeného auta vychází cca 2.500,-Kč. No a poplatky při přihlášení jsou prý podobné. Takže do 5.000,-Kč bych se měl vejít.
Ještě jednou díky.
Díval jsem se na STK a tam technická dovezeného auta vychází cca 2.500,-Kč. No a poplatky při přihlášení jsou prý podobné. Takže do 5.000,-Kč bych se měl vejít.
Ještě jednou díky.
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
Tak to mate celkom v poho v cr (; ...Petr UL píše:Díky, myslel jsem, že si tady už někdo auto dovážel sám a tak by mi poradil.
Ještě jednou díky.
u nas ked chces priniest auto, tak ta to stoji :
- DPH 15 - 25 %(vacsinou zaratane uz v cene auta, plati sa v krajine odkial auto kupujes)
- clo 10 % (pre dovoz z krajin mimo EU)
- cestovné náklady a poistenie cca 100 - 200 Eur (v tom su zaratane dialnicne nalepky , prevozne znacky a pod.)
- COC - cca 100 Eur (niekedy ti ho da autobazar uz ku autu)
- kontrola povodnosti vozidla - podla obsahu motora: 2.800,-sk (do 2000 cm3) , 3.600,-sk (2000 - 3000 cm3), 5.000,-sk (nad 3000 cm3)
- kontrola technickeho stavu pred schvalenim jednotliveho dovozu (vlastne aj uznanie typoveho schvalenia , mne to robili na stk za 900,-Sk)
- Technicka kontrola (to som uz platil len za nalepku 300,-Sk)
- Emisna kontrola - 220 Sk (benzin) , 350 Sk (nafta)
- schvalenie jednotlivo dovezeneho vozidla - 2000 Sk
- poplatok do recyklacneho fondu - 3.000 Sk
- zaradenie do evidencie (vydanie EČ) - 2.000,-Sk kolky
Takze je toho dost ...a v tom este nie su zaratane uradne preklady ...tie ani neviem presne kolko stoja ....