MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PhoB 16VT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PhoB 16VT
Tady pro racingove nadsence, zatim to je naladene docasne, ale nejake zlepseni uz tam snad je.
http://www.youtube.com/watch?v=AlqGXymOaZU" onclick="window.open(this.href);return false;
Az bude vice fotek, tak je zas nahazu do videa + pridam nejakou tunackou hudbu
http://www.youtube.com/watch?v=AlqGXymOaZU" onclick="window.open(this.href);return false;
Az bude vice fotek, tak je zas nahazu do videa + pridam nejakou tunackou hudbu
PuntoGT 2.0 16VT
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já ci taky Žádná hudba,chci slyšet zvuk motoru a turba.Brrrrrrrrrrrm tsí brrrrrrrrrrrm tsí
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
super... fakt suprovy!!!
ja chci slyset u myho puntaska poradny brrrrmmm tssssíííí píííísk brrrrrrmmmm tssssííííí pííííííííísk brrrrmmmmmm tssssíííííí píííííííísk brrrrrrrrrmmmmm tssssííííí brrrrrrrrrrrrmmmm:D
ja chci slyset u myho puntaska poradny brrrrmmm tssssíííí píííísk brrrrrrmmmm tssssííííí pííííííííísk brrrrmmmmmm tssssíííííí píííííííísk brrrrrrrrrmmmmm tssssííííí brrrrrrrrrrrrmmmm:D
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja to budem pocut iba ak z pistalky pri uchu a do grandeccka sa neda narvat taky objem?len pre zaujimavostZetes píše:super... fakt suprovy!!!
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze da, lae po velkejch upravach motorovyho prostoru...
Naposledy upravil(a) Zetes dne 02 srp 2009, 21:35, celkem upraveno 1 x.
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no sak s tym treba ratat---a ozaj phob koklo ta to vyslo do kopy?myslim ta prerabka motoraZetes píše:ja si myslim ze da, lae po velkejch upravach motorovyho prostoru...
Intous: vzhledem k tomu, ze ani v Bravo/e neni zadny vetsi objem a ani jsem po internetu zadnou brutalitu nevidel, tak se obavam, ze uz to moc nepujde. Krasna doba konverzi konci.
Cena je velmi pohybliva vec, obzvlaste u moderniho auta je cim dal vice elektroniky, ktera se hure a hure predelava atd. Viz treba clovek co daval do MK2 punta motor z 20vt. Nevim jak moc to mel prostudovane, ale byl nucen prehazet vsekerou elektriku-kabelaz z 20vt do punta. Takze to auto vypadalo jako po vybuchu. Pokud vim, tak to do dnes (cca 2 roky) jeste to nema hotove. Cloveku pri takove praci rychle dojdou sily a chut.
Cena je velmi pohybliva vec, obzvlaste u moderniho auta je cim dal vice elektroniky, ktera se hure a hure predelava atd. Viz treba clovek co daval do MK2 punta motor z 20vt. Nevim jak moc to mel prostudovane, ale byl nucen prehazet vsekerou elektriku-kabelaz z 20vt do punta. Takze to auto vypadalo jako po vybuchu. Pokud vim, tak to do dnes (cca 2 roky) jeste to nema hotove. Cloveku pri takove praci rychle dojdou sily a chut.
PuntoGT 2.0 16VT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky za info
Dostal jsem se ke zmereni vykonu. Je to jeste v ranne fazi, ale aktualni vykon 299ps/366nm pri 1.4bar.
Bohuzel takovehle auto se na silnici velmi slozite doladuje, navic me jeste ceka vymena par dulezitych dilu, takze to nehrotim.
Kazdopadne nechce Punto nekdo koupit? Nejaky bohaty silenec?
Bohuzel takovehle auto se na silnici velmi slozite doladuje, navic me jeste ceka vymena par dulezitych dilu, takze to nehrotim.
PuntoGT 2.0 16VT
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
silenec som ale bohaty??? asi ee...povec kde byvas ja si ho radsej ukradnemPhoB píše:Dostal jsem se ke zmereni vykonu. Je to jeste v ranne fazi, ale aktualni vykon 299ps/366nm pri 1.4bar.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Koukal sem na graf na ItalianCars.To je dost slunšej výkon.Teď schánim něco s fénem,ale aby se s tim dalo ject třeba i na dovču,tohle je už extrém
Very Weird
Very Weird
čau, včera mi volala Brahos, že se mu dostalo do ruk tvoje BYVALE žlute punto - coupe motor.
jsi ho prodal tedy ?
jsi ho prodal tedy ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Katy píše:čau, včera mi volala Brahos, že se mu dostalo do ruk tvoje BYVALE žlute punto - coupe motor.
jsi ho prodal tedy ?
PhoBe to snad ne?
Very Weird
Very Weird
no tak jsem se uklepla
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz