nene to urcite ne... ja je mam vcelke pevny a krom toho vsude suchoo... zadny mokry tapeci podobne.. jen koberec a podlaha... to muselo odnekud zepredu... pravdepodobne fakt nekd ekolem toho skla, ale vubec nvm kde...mad mike píše:co třeba kolem zadních bočních oken? silný vítr při bouřích je mohl pootevřít, nejsou moc napevno
Voda v interieru...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voda v interieru...
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
no aby sa ti nestalo ze ti od tej vody prehnije podlaha a budes to mat na system "ala FlinstouneZetes píše:nooo me v tu dobu auto stalo na miste no sundavat palubovku az v tom nejhorsim pripade... jaxem psal... nejdriv zkusim polejt po kouskach selni skl oa divat se zda to nekde tece a uvidime no... kazdopadne musim na to prijit, protoze podle me to uz takhle protika hodne dlouho...
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to se nestane... auto je uplne nove cely vyvareny takze v poho... a krom toho na to v tydnu prijdu... ted jezdim i bez interieru kobercu a podobne... jen sedacka a je to vcelkusupr... zvuk motoru je nadhernej... a i vetsi sila )
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
interier bude povodny alebo bude precaluneny do inej farby?
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
calounit se nebude... nejsou vubec penize... bud necham originalni a nebo vubec... to je nvm... me se silene libi ten zvuk motoru bez toho interieru... je to uplne neco jinyho... daleko krasnejsi... uplne slysis ty koniky ale nejdriv musim vyresit tu vodu aby me tam neteklo... bude to sranda no... vubec nemam tuseni jak na to... okolo celyho okna jsou gumy a nvm jestli je bez poskozeni budu moct vyndat...
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
chod radsej do dakeho servisu kde montuju okna ,oni pozru nato ci ti tecie voda ,keby sa uz nahodou okno prasklo tak ti budu musiet dat druhe na ich naklady
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to okno by prasklo 100% pze ma pavouka a kousek je vystipnutej ale mam ho pojisteny...
to se mi liby vy resite par kapek vody v interieru.ja sem tudle otevrel za bourky kufr a koukam ze mi skrz nej tece voda proudem a vyteky kolem rezervy.jinak to ze mi za deste pri vyssi rychlosti kape na koleno uz ani neresim
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tomudle rikas "kapky vody"???
Takze to jsou fotky po dnesnim asi 30ti minutovej desti... jelikoz ten "koberec" pod pedala je suchy a celej predek je suchy... jde to odnekud vzadu...takze asi chyba je nekde ve strese... jediny co me napada je ta guma mezi strechou a dverma... urcite vite o ktery mluvim... tu mam vzadu trosku slzunickem "zcvrknutou" a netesni uplne jak na druhe strane... takze tudy se to asi nekudy dostane do sloupku a pak do prahu a pod sedackou to vytece, protoze zadek je komplet suchy... todle je snad jedina moznost co me napada... nemel s tim uz nekdo problemy? dik
Takze to jsou fotky po dnesnim asi 30ti minutovej desti... jelikoz ten "koberec" pod pedala je suchy a celej predek je suchy... jde to odnekud vzadu...takze asi chyba je nekde ve strese... jediny co me napada je ta guma mezi strechou a dverma... urcite vite o ktery mluvim... tu mam vzadu trosku slzunickem "zcvrknutou" a netesni uplne jak na druhe strane... takze tudy se to asi nekudy dostane do sloupku a pak do prahu a pod sedackou to vytece, protoze zadek je komplet suchy... todle je snad jedina moznost co me napada... nemel s tim uz nekdo problemy? dik
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
takze beru zpet... ted sem to byl zkouset kybl vody na celni sklo... jen ridicova strana a voda se zacla objevovat na podlaze... takze to tece nejakoiu dutinou v "narazniku" do interieru... ted uz jen najit kudy a zalepit..
- SpiritWolker
- Všeználek
vidis kolko je dier v prednej stene? ktorou ti asi tecie ?
aj mne tecie do auta, mam vzdy mokry tlmiaci material za-pod pedalmi po dazdi
chodim bez koberca, tiez ma caka praca dat dole palubku a aj pozriet ci to netecie niekadial popod sklo
inac môze tiect aj cez skrutku ktorou je priskrutkovany koniec blatniku
aj mne tecie do auta, mam vzdy mokry tlmiaci material za-pod pedalmi po dazdi
chodim bez koberca, tiez ma caka praca dat dole palubku a aj pozriet ci to netecie niekadial popod sklo
inac môze tiect aj cez skrutku ktorou je priskrutkovany koniec blatniku
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no tyve to je pekny oblepim vsechno silikonem a bude
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak a už sem zase nas*anej.Během víkendu sem něl dvakrát opět problém s vodou.Dokonce jsem i slyšel jak to žbluňká někde u palubky.Takže se bude rozebírat a zkoumat.Nevyzkoumal někdo něco? Jo a ještě k tomu mi začalo chcát střešákem
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Problém snad vyřešen,byla ucpaná odtoková hadice jak tu někdo psal.Dokonce tam zustala voda od včerejšího mytí.Vyndal jsem z toho takový hovínka a bylo opraveno
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Ktora odtokova hadica? Pod stieracmi? A nemoze vlhnut auto cez srouby uchytenia prednej najma vodicovej sedacky? Ja som mal zhrdzavene vsetky uchyty sedacky o karoseriu. Niekde som uz o tom pisal.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996