DISKUZE - Anténa

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

To mě napadlo, že by případně mohl bejt. Každopádně se toho chci zbavit.
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Reklama

Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Takže jsem natáhl novou anténu. Konečně to hraje jako dřív v předchozim autě (chytám všechny stanice :) )
Info pro ostatní: protažení pod střešnim tapecem není problém(u okna není přilepenej takže stačí jen povlit šrouby co držej stínítko), sloupkem taky bez problému. Pak to pokračuje někam do palubky, ale to sem nezjistil kam a nechtělo se mě to někde lovit, tak jsem povolil spodní šroub co drží palubku a protáhl to těsně pod palubkou a poté pod kaslikem(kde už stejně táhnu jeden drát dozadu pro osvětlení interiéru :) ) až k rádiu.
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
jémák
Fiaťák

Re: DISKUZE - Anténa

Příspěvek od jémák »

právě včera jsem byl v myčce a anténu si urval :( moje chyba, co naplat.. jelikož jsem ji stejně chtěl vyhodit, koupil jsem si konečně anténu se zesilovačem.. od antény vede "koaxiál", kostra a + k elektrice.. autorádio mám udělaný tak, že jde zapnout až jedině tehdy, kdy zapnu klíček a tak by mě zajímalo, jestli ten plusovej od antény a nulák stačí píchnout třeba ke stropnímu světlu??

Jestli ne, omluvte mě, s elektrikokunejsem moc kamarád.. Najde se nějaký dobrák, který mě trochu pomůže..
Můj milášššek:Fiat Punto II. 1,2 8V 2001
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Radsej ten plusovy kablik napoj na napajanie radia na cerveny drot, automaticky sa zapne pri zapnuti radia.

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
jémák
Fiaťák

Příspěvek od jémák »

takže dotáhnout i s tím koaxiálem k rádiu.. a pod tou palubkou to jde protáhnout nějak rozumně nebo ten starý kabel tam je napasovaný??
Můj milášššek:Fiat Punto II. 1,2 8V 2001
keomatepo
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keomatepo »

No asi aj mna caka vymena anteny, nechytim ziadnu stanicu, iba mi to susti a to som kontakty na antene precistil...

Inak kto ma na MK1 taky problem, ze ked vonku prsi, tak cez antenu mu zatecie dovnutra? :(
Špunto 75, 1.2 8V, 54kW :)
dB Drag Nitrianske Rudno ´09 - 130,5 dB @ 56Hz
fero1943
Fiaťák

Příspěvek od fero1943 »

Po odmontovani stropneho osvetlenia sa dostanete k upevneniu anteny, odsroubujte matku, stiahnite zo sroubu kabel anteny zvonka zdvihnite celu antenu, na jej spodok naneste tesniaci silikin a znovu zlozte, malo by to proti zatekaniu pomoct. Zdravim.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

Presne tak, toto som riesil minuly vikend, po nocnom dazdi som sadol rano do auta, nastartoval som a podme do roboty a hned v prvej zakrute (90 stupnov) sa mi vyliala na hlavu voda :lol: :lol: :lol: , cestou do prace som bol druhykrat umyty :mrgreen:
No a riesil som to tiez silikonom, nakolko tesnenie na antene uz malo svoje roky.
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“