TACHOMETER
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
TACHOMETER
Cawte ľudia..vcera som siel po dialnici asi cca 120 km/hod a z ničoho nič mi spadla ručička tachometra na nulu a počitadla kilometrov (oboch) prestali fungovať..čo to može byť?..oco mi vravel že najskor mi mohlo odisť lanko na tachometri ..mal už niekto tento problem ?
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: TACHOMETER
mam punto mk1 r.v 96 , 1.1 55s ...viete mi niekto poradiť ?
Myslim, ze otec ma pravdu. U mna sa lanko vybera v motorovom prietore otocenim dolava a cele aj s takou navitou strunkou a 2 gumenymi podlozkami sa vytiahne umiestnenie vidno na obr. a druhy koniec na dalsom obrazku pokracuje dolu a treba ho tam odskrutkovat a vytiahnut a pripadne cele vymenit.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
Vazeny pane, myslel som, ze sa uracite aspon odpovedat na moj prispevok, ktorym som Vam chcel pomoct.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
-
- Zkušenej Fiaťák
Prepač ..ale bol som mimo KE na chate a na dovolenke nasledne..tak som nemal pristup k netu..už sa to opravilo..vieš čo to bolo nakoniec..lanko bolo v poriadku ale v ťahu bolo to umelohmotne koliesko ktore drži jedna šruba na prevodovke..v tom priestore..to stare koliesko bolo už ošuchane a prešmikovalo.zubky uplne ošuchane..na nove som čakal den a pol..lebo ho na sklade nemali..ale už je to vsetko OK ..a nehnevaj sa že som hned neodpovedal