Zastínění bočních oken-pali mi na lavu ruku ...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: Zastínění bočních oken-pali mi na lavu ruku ...
Ja mam na prednych oknach foliu, je to ten najsvetlejsi odtien sedej ma uv filter a na ruky ani na tvar mi nepecie, akurat ked mi na to pridu tak to trham dole alebo zaplatim pokutu
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: pali mi na lavu ruku ...
mad mike píše:to si zjistil kde? opaluje a pěkně fest silně uvažuju o tech foliích, ale chtějí za to balík a sám si na to netroufámTomas-Sk8 píše:Nechci nic řikat,ale slunce přes okno neopaluje
som rad, ze nie som magor.. ja uz mam opalenu polku ksichtu ..( a druhu polku nie.. idem si zajtra kupit nejaku roletku na bocne okno ..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
A co na to plicajti?
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
keď dáš nejakú odnímatelnú, tak sa s nimi určite dohodneš (s väčšinou)
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja som bol minuly tyzden v servise a videl som, ze chlapci lepili folie na predne skla na feliciu (samozrejme bez certifikatu) jednemu zakaznikovi, ktory si dal u ocnej doktorky napisat nejaky papier, v zmysle, ze ma silne okuliare a od slnka mu tecu slzy, co mu znizuje komfort pri soferovani a teda musi mat nalepene tmave folie na prednych sklach...
otazka je - do akej miery mu to budu akceptovat policajti, aj ked v tomto state je mozne vsetko...
a druha vec je, co bude konkretny chlapec vidiet z okna v noci, lebo tie folie boli fakt brutalne cierne...
otazka je - do akej miery mu to budu akceptovat policajti, aj ked v tomto state je mozne vsetko...
a druha vec je, co bude konkretny chlapec vidiet z okna v noci, lebo tie folie boli fakt brutalne cierne...
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju že existujou na folie nějaký vyjímky,ale všechno je možný
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Ako doteraz som to pocul len od jedneho cloveka o tom lekarskom predpise ale pozeram ze teoreticky to mozne je, aj ked tomu velmi neverim
(zas kamaratovi kontrolovali auto a ma od vyroby tonovane skla, hadali sa hadali, az mu policajt po skle potiahol klucom, samozrejme nesetrne a ostala mu tam ryha, jasne ze foliu nema, tak si krasne opisal jeho sluzobne cislo, zasiel za nacelnikom - jeho znamy a sklo mu preplatili cez poistku heh)
(zas kamaratovi kontrolovali auto a ma od vyroby tonovane skla, hadali sa hadali, az mu policajt po skle potiahol klucom, samozrejme nesetrne a ostala mu tam ryha, jasne ze foliu nema, tak si krasne opisal jeho sluzobne cislo, zasiel za nacelnikom - jeho znamy a sklo mu preplatili cez poistku heh)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To bych byl asi odsouzenej za vraždu policisty kdyby se mi to pokusil udělat na autě
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
:)))