panel autorádia punto 2002
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
panel autorádia punto 2002
kúpil som punto 1,9 jtd ročník 2002 v autobazári , z talianska samozrejme je to šunka s trojnásobkom kilometrov ako na tachometri, staré ojazdené gumy spojka zaberá uplne na podlahe, ale čo ma tiež se..e a vytáča že tie kur.. talianske odnímajú ešte aj panely z autorádii a hádžu ich do takej krabice, čo z času na čas potom ked sa naplní vyprázdnujú do smetí. viem to lebo som to videl kedysi ked som kupoval auto v taliánsku. moja otázka na ctenú obec fiatistov či má niekto takýto panel originál rádio blaupunkt alebo vie poradiť kde zohnať a za kolik a či kód na rádio bude fungovať aj s iným panelom
scania 8x4 R420
jeep grand cherokee V8 4,7l
fiat punto 1,9 jtd
fiat punto 1,9 jtd
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: panel autorádia punto 2002
a to si kupil v takom stave? to musela byt velmi nizka cenovka, kolko si cca za to dal?
ak by si chcel spojku alebo neake ine diely mam na predaj.
ako si zistil skutocny stav km?
ak by si chcel spojku alebo neake ine diely mam na predaj.
ako si zistil skutocny stav km?
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Obávám se, že ten panel neseženeš. A pokud ano, tak cena bude hodně vysoká, takže by se Ti ve výsledku vyplatilo koupit nové rádio...
You are. We car. /F/I/A/T/
yo, toho som sa obával, že sa nebude dať zohnať ho. inak škoda, leboz popisu v návode vypadá že to je celkom slušné rádijko aj s cd, a nekce sa mi babrať s novým rádiom. a ku kilometrom - to nezistíš nikdy celkom presne ak nepoznáš predošlého majitela, ale dá sa odhadnúť hrubo podľa rôznych ukazovatelov až ho máš v ruke
scania 8x4 R420
fiat punto 1,9 jtd
fiat punto 1,9 jtd
jo, tak ho už mám vonku a neni to originál blaupunkt(sa mi zdalo nejaké čudné) a je to kenwood KDC-308G CD receiver, takže ešte väčšia škoda ho.ale až má niekto z vás takéto doma zhorené tak panel by sa mi zišiel z neho - odkúpim, prípadne poradte z nejakého servisu, kde ich majú kopy spálených, či by niekto vedel zohnať... zatial používam moje staré rádijko blaupunkt s kazetou, ale to je len dočasné riešenie...
scania 8x4 R420
fiat punto 1,9 jtd
fiat punto 1,9 jtd
bushman píše:jo, tak ho už mám vonku a neni to originál blaupunkt(sa mi zdalo nejaké čudné) a je to kenwood KDC-308G CD receiver, takže ešte väčšia škoda ho.ale až má niekto z vás takéto doma zhorené tak panel by sa mi zišiel z neho - odkúpim, prípadne poradte z nejakého servisu, kde ich majú kopy spálených, či by niekto vedel zohnať... zatial používam moje staré rádijko blaupunkt s kazetou, ale to je len dočasné riešenie...
neviem ake to presne zhanas ale ja mam orig radio blaupunkt z fiat punto 1.9JTD 2001... ale je to na kazety... radio RDS PTY TA.. atd... klasika... ak by si chcel...
Fiat Punto II 1.9 JTD
no, ako hovorím - je to kenwood KDC 308G a je bez panelu odnímacieho - o ten mi ide...
máš SZ
máš SZ
scania 8x4 R420
fiat punto 1,9 jtd
fiat punto 1,9 jtd