cafko, tak motor je cisty ale neni este dokonceny na lestenkarsky typ, ak ti mozem poradit nikdy necisti motor vodou ,aale kup si spray co je na obnovenie farby na pneu a na plasty ,krasne tym ozivis motor ,a iba mu to prospeje aj gumovym hadickam aj plastovym kritkam na elektrike , co ssa tyka veka ventilov ,tak naten je najlepsia farba nad 700°C aby sa ti neolupala ,ako klasicky spray,ale pred tym striekanim treba dobre odmastnit povrch aby to dobre chytilo. ale ak sa nemozes niekde dostat a mas tam vela spinny ,tak si namotaj kusok handricky na nejaky pevnejsi drôt ,alebo ocelovu tycku ,a strekni na to ten mastny spray a vydrhni to tam ,vzdy to budes mat lepsie ako keby si to drhol vodou a plasty a gumene hadicky ti dlhsie vydrzia ,pretoze cistenim vodou sa to moc vysusuje a moze hrozit riziko ze si moc zaseries elektriku a bude ti to vyhadzovat poistky ,skoroduju ti niektore spoje .Zetes píše:Mafi... mam na tebe par otazek
Za 1. me stve jak mas krasne cistej motor! To ja ho mam vccleku hodne zoxidovanej a ruzne drzaky... napriklad na klakson mam pohnilej :-/
Druha vec... ten tvuj predni naraznik respektive podnaraznik tam mas pouze nnasazenej nebo to mas udelany do jednoho kusu aby to nebylo videt? Na tech tmavych fotkach to neni moc poznat Tak prave proto, protoze ja mam podobnej podnaraznik, jen takovej mohutnejsi a nizsi a prave to mam udelany do jednoho kusu, ale bohuzel z blizka je poznat ze je to lepeny a v nasledujicich dnech to budu chtit predelat, tak jestli mas nejaky rady, tipy a podobne Pokud ne, nic se nedeje
Treti vec... silene se mi zalibila tvoje palubovka, podsviceni budiku, uplne genialni napad... s barevnou kombinaci... rad bych si to udelal taky, jelikoz ted mam rozebrany celej interier, taxem se chtel zeptat jestli je to slozity vymenit zarovicky a podobne, popripadne nejakej navod jestli si pamatujes jak to rozebrat?
diky moc
co sa tyka spojlera mol som to uchytene na 4srobikoch ,odvtedy ako som narazil na ten dreveny hranol na ceste tak sa to prasklo na poli ,tak som to teraz lepil silikonom ,aby spoj nebol priliz pevny ale pruzny a upravil som ten podnaraznik na dve casti a auto ziskalo velmi agresivny vzhlad z predu a z boku je zachovana pekna linia auta , teraz uz nejazdim tak opatrne ako predtym , pozri si fottky zo zrazu ,teraz co bol v Adamove ,tam to mam uz upravene .
palubovka ? no robil mi to kamos co robi modro-cervene posvietenie na oktavkach ,ale to bielo cervene ,co su kontrolky stavu paliva a teplota chladiacej zmesy som robil zase z inym kamosom ,ale ako operacia je to dost narocna ,pretoze tie modre diodky maju vecsi odber ako tie seriove a bud ti to bude svietit slabucko alebo ti nebude svietit vobec , moze sa to zapojit na externy zdroj ale tam treba dat primerane odpory aby ti to nezhorelo ,osobne by som sa uz do toho moc nepustal ,je to pekne ale straaasne zlozite ,kto uz skusil moze somnou iba suhlasit,ale ak je niekto sikovny elektrikar tak neni problem to prerobit