Dobijanie baterie vo vozidle
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Dobijanie baterie vo vozidle
Já nevím. A vlastně mě to ani nezajímá
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já u MKI mam na zapalovači stálé napětí,ale nevim jestli je to originál,protože mam nastálo i rádio.Asi si s tim někdo hrál už předemnou
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Však radio hraje i bez klíčku I v originale
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
U toho mého radio hraje i po vypnutí klíčkem,ale asi po 1/2 hodině se automaticky vypne.Okna šli nejdříve stahovat jenom po zapnutí klíčkem což mě pěkně sr.....A pak zčista jasna šli zavřít i po vypnutí klíčkem,ale jen do určitého krátkého času.Potom zase jenom s klíčkem.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
To su zaujimave poznatky. Ja si myslim, ze zapalovac je pod prudom stale, ale viac ma zaujimaju tie el. stahovane okna. Je mozne ze mozno elektricky zatvorit okna i po vypnuti motoru? To by sa mi velmi hodilo. Vzdy zabudnem zatiahnut okna pred vypnutim, potom musim otocit klucikom, zavriet okna a znovu vypnut zapalovanie. Trochu to trva, a preto som vzdy nahnevany!
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
Ja mam v systeme po vypnuti este nejaky cas prud, okna idu hore a dolu este asi 1-2 minuty, potom sa vypne komplet elektrika a od vyroby nemam v zapalovaci prud, len pri pretocenom kluci.
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Skoda ze to aj mne tak nefunguje, rok vyroby 1996 je predsa uz stary. Auto mam iba 2 tyzdne, tak sa na vsetko pytam a pomaly dorabam. Este otazka: Precom neviem pozriet vas obrazok pripojeny k sprave, je tam iba cerveny krizik a napis Obrazok?
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996