MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Intous
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi

Příspěvek od Intous »

netSensk1 píše:nojo 50desiatka jak vyšita :)

btw ktým TT cestam - teraz to mate zas rozkopane a ked som šiel z caratu tak ma navigacia "povodila" a som nechtial odbočil do zakazu kde bolo len pre auta stavby a zamnou rovno policajti na octavke , tak som zastavil a fizel sa ma pýta že či to moje punto je auto stavby :) nejak som to ukecal a pustili ma čomu sa aj divim pri mojich BA značkach a tom punte :)
hanba do zakazu vliest aspon za 30 eur ti to mohol dat :D:D:D nech mas pamatku na TT :D:D:d
Obrázek Obrázek Obrázek
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
Reklama

mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

netSensk1 píše:nojo 50desiatka jak vyšita :)

btw ktým TT cestam - teraz to mate zas rozkopane a ked som šiel z caratu tak ma navigacia "povodila" a som nechtial odbočil do zakazu kde bolo len pre auta stavby a zamnou rovno policajti na octavke , tak som zastavil a fizel sa ma pýta že či to moje punto je auto stavby :) nejak som to ukecal a pustili ma čomu sa aj divim pri mojich BA značkach a tom punte :)
no si mal stastie ,druhykrat povedz ze si stavebny majster 8) a mas to vsuchu :roll:
Radek HGT
Začátečník

Příspěvek od Radek HGT »

No mafi,ako tak pozeram na to video,moje auticko nejde o nic horsie ako tebe.Ale na druhej strane tazko posudit,nesedel som v tvojom puntiku.Ale zaujimalo by ma ako si pripevnil tu kameru(fotak)tak aby to drzalo.Uz od kedy ho mam,snazim sa nieco natocit,ale nie a nie prist nato ako to upevnit.
Ale nic si nerob stych otrasov,sme natom rovnako :lol:
Fiat Punto HGT 1.8 16V r.v 12.2001
Viac tu: http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=10189" onclick="window.open(this.href);return false;
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mafi píše:to Katy & Paja : uz ste mi obnovili profil na puntotuning.eu: :wink:
koukam, ze uz jsi mezi nami zpet, jen si tam nahraj nové fotky-aktualni, a pisni co je potreba zmenit v popisu uprav ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Radek HGT píše:No mafi,ako tak pozeram na to video,moje auticko nejde o nic horsie ako tebe.Ale na druhej strane tazko posudit,nesedel som v tvojom puntiku.Ale zaujimalo by ma ako si pripevnil tu kameru(fotak)tak aby to drzalo.Uz od kedy ho mam,snazim sa nieco natocit,ale nie a nie prist nato ako to upevnit.
Ale nic si nerob stych otrasov,sme natom rovnako :lol:
tu kameru som upevnil respektive vlozil medzi hlavovu operku a sedacku a zacvakol opierku dole aby to drzalo :roll:
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Katy píše:
mafi píše:to Katy & Paja : uz ste mi obnovili profil na puntotuning.eu: :wink:
koukam, ze uz jsi mezi nami zpet, jen si tam nahraj nové fotky-aktualni, a pisni co je potreba zmenit v popisu uprav ;)
jj,dikes ,ako budem mat viac casu tak sa dotoho pustim :wink:
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

dalsie videjka ,dako ma to zacalo bavit 8)

http://www.youtube.com/watch?v=k6jNwuweakc" onclick="window.open(this.href);return false;

natomto je uz vidiet ako mi svieti ten napis hgt na bielo ,takze prestavba horneho panelu a prekritie diery po radiu je uz uspesne dokoncene :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=ABQJ6ivsUPo" onclick="window.open(this.href);return false;
Radek HGT
Začátečník

Příspěvek od Radek HGT »

Heh,mafi vies ze ma to uz napadlo s tou opierkou :D ,Takze ked vravis ze to funguje tak skusim.Len ma stve ze mam k dispozicii len mobil tel.kedze moj fotak "dodychal".Len tak dalej mafi,nahravaj vzdy jak to bude mozne,lebo na tom nete nieje o HGT nic poriadne,tak ukaz tym sracom co dokaze punto HGT :lol: ,ale hlavne opatrne :wink: .A mimochodom napis kolko si siel po tej dialnici,samozrejme mozes aj SS,ked to nechces zverejnovat,ja to nikomu nepoviem :wink:
Fiat Punto HGT 1.8 16V r.v 12.2001
Viac tu: http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=10189" onclick="window.open(this.href);return false;
Intous
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Intous »

mafi píše:dalsie videjka ,dako ma to zacalo bavit 8)

http://www.youtube.com/watch?v=k6jNwuweakc" onclick="window.open(this.href);return false;

natomto je uz vidiet ako mi svieti ten napis hgt na bielo ,takze prestavba horneho panelu a prekritie diery po radiu je uz uspesne dokoncene :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=ABQJ6ivsUPo" onclick="window.open(this.href);return false;
mafi ked si vsimnes 6 minute 50 sekunde jak si obiehal tu sosavku tak presne tam stalo moje auto popravo :D som bol prave u frajerky :)
Obrázek Obrázek Obrázek
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

jj :wink:
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Radek HGT píše:Heh,mafi vies ze ma to uz napadlo s tou opierkou :D ,Takze ked vravis ze to funguje tak skusim.Len ma stve ze mam k dispozicii len mobil tel.kedze moj fotak "dodychal".Len tak dalej mafi,nahravaj vzdy jak to bude mozne,lebo na tom nete nieje o HGT nic poriadne,tak ukaz tym sracom co dokaze punto HGT :lol: ,ale hlavne opatrne :wink: .A mimochodom napis kolko si siel po tej dialnici,samozrejme mozes aj SS,ked to nechces zverejnovat,ja to nikomu nepoviem :wink:
sak iba 130 na trojke :wink: 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Dnes som vymenil konecne aj ja lambdu od Bosh ,cena ukamosa za 58€ montaz 7€ ,celkom fasa cena ,teraz este odjazdim nejakych 200-300km nech zapracuje trochu ,potom vynulujem palubny a som zvedavy ake cifri budu naskakovat ,samozrejme pri normalnej jazde 8)
Intous
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Intous »

mafi píše:Dnes som vymenil konecne aj ja lambdu od Bosh ,cena ukamosa za 58€ montaz 7€ ,celkom fasa cena ,teraz este odjazdim nejakych 200-300km nech zapracuje trochu ,potom vynulujem palubny a som zvedavy ake cifri budu naskakovat ,samozrejme pri normalnej jazde 8)
no sak aj ja :d..ale ne...
Obrázek Obrázek Obrázek
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

no dners mi mimo mesto naskocila cifra 18 toje tusim okolo 5,5L/100,ale isiel som max 90 klidanek
Zetes
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes »

Mafi... mam na tebe par otazek :)

Za 1. me stve jak mas krasne cistej motor! :D To ja ho mam vccleku hodne zoxidovanej a ruzne drzaky... napriklad na klakson mam pohnilej :-/

Druha vec... ten tvuj predni naraznik respektive podnaraznik tam mas pouze nnasazenej nebo to mas udelany do jednoho kusu aby to nebylo videt? Na tech tmavych fotkach to neni moc poznat :) Tak prave proto, protoze ja mam podobnej podnaraznik, jen takovej mohutnejsi a nizsi a prave to mam udelany do jednoho kusu, ale bohuzel z blizka je poznat ze je to lepeny a v nasledujicich dnech to budu chtit predelat, tak jestli mas nejaky rady, tipy a podobne :) Pokud ne, nic se nedeje :)

Treti vec... silene se mi zalibila tvoje palubovka, podsviceni budiku, uplne genialni napad... s barevnou kombinaci... rad bych si to udelal taky, jelikoz ted mam rozebrany celej interier, taxem se chtel zeptat jestli je to slozity vymenit zarovicky a podobne, popripadne nejakej navod jestli si pamatujes jak to rozebrat? :)

diky moc :)
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“