njn,jak jsem rikal,jinou moznost jsem nemel kdyz musim mit ty podlozkyTomas-Sk8 píše:Bych je chtěl vidět za půl roku ježdění ty šrouby a třeba po 2 sundáních..Ale pohoda,viď,jenom tam ty šrouby pereš pod úhlem a to neni nic moc,naví ti to kolo nedrží celá plocha tý hlavičky..Si myslim že ti to drží jen ty kraje...Ale taky můžeš mít velký díry v kole a pak by to možná fungovalo..V pohodě..nevim,ale já bych to neriskoval,pak tě někde předhoní kolo a zas takovej střelec nejsem..to sem radši těch 600 za ty plovoucí buchnulxboy11 píše:hele ja mam tez kola 4*100 a chytil jsem je na klasicky srouby a parada .. pevnost jako origo
MOJE PUNTO 2- Ukažte ta svoje ;-) Tomas-sk8
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2- Ukažte ta svoje ;-) Tomas-sk8
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
- Reklama
Podložky?ty tam ještě máš jako rozšiřovací podložky,jo?wau,tak to může vypadat dobře...Já už mam kola vyřešený..Teď chci začít řešit podvozek,protože mi štve jak je nakoplej ten předek..Musim koupit buď celej podvozek a nebo aspoň pružiny..nejlíp už jetý,protože se mi za to nechce dávat tolik penězxboy11 píše:njn,jak jsem rikal,jinou moznost jsem nemel kdyz musim mit ty podlozkyTomas-Sk8 píše:Bych je chtěl vidět za půl roku ježdění ty šrouby a třeba po 2 sundáních..Ale pohoda,viď,jenom tam ty šrouby pereš pod úhlem a to neni nic moc,naví ti to kolo nedrží celá plocha tý hlavičky..Si myslim že ti to drží jen ty kraje...Ale taky můžeš mít velký díry v kole a pak by to možná fungovalo..V pohodě..nevim,ale já bych to neriskoval,pak tě někde předhoní kolo a zas takovej střelec nejsem..to sem radši těch 600 za ty plovoucí buchnulxboy11 píše:hele ja mam tez kola 4*100 a chytil jsem je na klasicky srouby a parada .. pevnost jako origo
jj podlozky mit musim,jinak bych tam ty kola nenacpal,mam podlozky 2cm a je to zaroven s blatnikem,v zatackach drhnu o pneu,ted mam pripraveny podvozek -60/-40mm takze pujde na auto,jelikoz je tez nejaky nakopnuty na predek
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Aha,no proti gustu žádnej dišputát..Já když sem chtěl přes nějakej web-shop zjistit jakej má rozměr středová díra tak mi řekli že výrobce tyhle kola nedoporučuje na tohle auto ...ale to už jsem je dávno měl..A navíc bych si je tam stejně dal chystám se ještě na pár úprav a myslim že už mi to stačíxboy11 píše:jj podlozky mit musim,jinak bych tam ty kola nenacpal,mam podlozky 2cm a je to zaroven s blatnikem,v zatackach drhnu o pneu,ted mam pripraveny podvozek -60/-40mm takze pujde na auto,jelikoz je tez nejaky nakopnuty na predek
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Krásnej rejsink styl
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Díky,aspoň někomu se to líbí ...Ještě to sice neni hotový,ale snad to budeVencapunto píše:Krásnej rejsink styl
moc pekna fotka, jakoby to punto bylo taky namalovane
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj neni zac! A co ty zrcatka kde jsou?
Nazdárek,s těma zrcátkama už víš jak to je a je to furt stejný.. docela mi to sere...rozmějšlim se jestli budu kupovat ty adaptéry a nebo nastříkam ty co tam jsou.. Ale zatim jsem na adaptéry nenatrefil,asi se budu muset optat v devilu..Ani nevim jak maj ty správný vypadat..jo a koukal sem jaký maj bejt na punto 1 a tyhle co mam já to teda nejsou takže nevim co to vlastně mam doma,to se asi nikdy nedozvim...Uvidíme..
se ani nepochlubis, ze ho prodavas ???
http://fiat.sbazar.cz/prodam-fiat-punto ... 56718.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- proc ?
http://fiat.sbazar.cz/prodam-fiat-punto ... 56718.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- proc ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Chtel by neco rychlejsiho
Spíš si chci koupit podle toho co bude...Buďto punto 1,2 16V,nebo stilo,nebo grande... podle peněz spíš... to se uvidí...Základem je garáž...
Jinak fotka z Blatný:
Jinak fotka z Blatný:
Naposledy upravil(a) Tomas-Sk8 dne 23 čer 2009, 08:27, celkem upraveno 1 x.