HELP - Naftový palivový filtr
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - Naftový palivový filtr
Nedavno mi menili palivovy filter a odvtedy mi stale svieti kontrolka vody vo filtri. Kde moze byt problem? Pri starom mi zasvietila pri zapnuti klucika a potom zhasla a teraz svieti stale.
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak čidlo je na tom, na co se šroubuje ten filtr, stranovým klíčem to normálně vyšroubuješ.
No, když to teda furt svítí, že je tam voda, tak to odvodni. I když by tam měl být nový filtr, ale i tak. Kdo ví co ti tam dali!
Zespodu je takový cíčko, nebo jak to nazvat, to rukou povolíš a začne týct (nafta, nebo nějaká ta voda) tak to odpusť. (Ne na zem!!)
Bacha, tim si to zavzdušníš, takže bych radil to dělat, když máš zahřátej motor, aby líp chytnul, jinak pak se to odvzdušní samo při startování. Bude trvat trochu dýl, než nastartuješ.
No, když to teda furt svítí, že je tam voda, tak to odvodni. I když by tam měl být nový filtr, ale i tak. Kdo ví co ti tam dali!
Zespodu je takový cíčko, nebo jak to nazvat, to rukou povolíš a začne týct (nafta, nebo nějaká ta voda) tak to odpusť. (Ne na zem!!)
Bacha, tim si to zavzdušníš, takže bych radil to dělat, když máš zahřátej motor, aby líp chytnul, jinak pak se to odvzdušní samo při startování. Bude trvat trochu dýl, než nastartuješ.
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To s tímhle nic společnýho mít nebude. Spíš se žhavenim, protože při teplym motoru to žhaví kratší dobu, a jestli tam máš nějaký obyčejný a hlavně pomalý žhaviče, tak možná nestíhaj žhavit, ale to by zas dělalo problémi i se studenym motorem (v zimě)
FIAT PUNTO 1,7TD elx