MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Kosta
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosta »

N1!
Reklama

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

nalakuj ty cerny kliky !
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

Přemýšlel jsem o tom. Že bych je vzal zároveň se zrdcátkama, ale nijak extra mi to nevadí a nechci riskovat, že mi namíchaj zase o něco jinou barvu a budu mít na autě každej kus jinou červenou - stačí, že nárazníky, prahy a pátý dveře jsou v jiným odstínu... Mám z toho celkem strach.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jj, nalakuj to. bude to zase lepsi.
no , jinak jeste podvozek a je to !;) co se venku tyce.
zadek sice na muj vkus trochu vycuhuje ale zepredu nemam vyhrad.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

Takže mám další info. Ikdyž spíše osobní, ale s autem trochu souvisí. Dnes jsem udělal maturitu, a tak nastávají dlouhé prázdniny, který věnuju punťovi. Konečně na něj budu mí čas a budu se moct pustit do něčeho pořádnýho...
pink-jackass
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pink-jackass »

Ondraus píše:Takže mám další info. Ikdyž spíše osobní, ale s autem trochu souvisí. Dnes jsem udělal maturitu, a tak nastávají dlouhé prázdniny, který věnuju punťovi. Konečně na něj budu mí čas a budu se moct pustit do něčeho pořádnýho...
Wow tak to gratuluju!! :wink: A hlavne to poradne oslav! :lol:
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

gratulujem ,aj mna zachvilku caka neco podobne ako maturita ,ked spravim tak pijem celu noc do rana :roll:
Teoho
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Teoho »

tak tak, aj ja sa pripajam ku gratulaciam... poriadne sa rozbi, dneska, zajtra a aj pozajtra aby si vedel.. teda aby si nic nevedel :D:D
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

No Kurva mooooc vydařené červenoučké žihadýlko 8)
Ty budíky jsou fakt hustý 8)
I pětidvéř může bejt frajer :!: :wink:
Jo a taky gratulace jak k autu tak i k maturitě.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

Všem moc díky za přání, moc jste mě potěšili... Díky
Ondraus
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus

Příspěvek od Ondraus »

Ahoj všem. Stala se mi taková nepříjemnost a rád bych vás poprosil o radu. Před týdnem mi kykslo auto a po hlášení od automechanika se jedná o přidřený motor díky úniku oleje. Čekala by mě tedy jeho výměna za jiný. Nicméně podobný případ už mě jednou potkal před dvěmi lety, kdy prasklo těsnění pod hlavou, odešlo čidlo a motor se uvařil. Výměna za jiný starý z vrakáče mě tehdy přišla na 10.000 Kč.

No o co mi ale jde. Původně jsem měl v plánu, že punto vydrží bez investic a na podzim, nebo nanejvýš příští rok, koupím jiné mírně ojeté auto a punto se prodá. No ale chyba lávky. Proto se chci zeptat jak byste to řešili vy?

Nějaký detaily: karoserie bez koroze, najeto 120 000 km, měněný motor který teď odešel měl mít asi 70 000 km, ale kdo ví, rok výroby červenec 1997, obsah 1.1., punto 55s, interiér zachovalej, technická do konce července tohoto roku. Stav jako na posledních fotkách.

Tak co vy na to? Řešim tyto varianty. Hodit ze stráně a nebrat peníze, který šetřím na nový. Dát opravit a prodat (těžko říct za kolik by se to dalo střelit - teď se v těch převodech a eko. daních nevyznám). Prodat na ND. Rozprodat auto po částech - ALU kola, čirá, budíky s otáčkoměrem a podobný serepetičky...

Tak co? Jak byste poradili?
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

co ma byt to nove auto a jak moc ho chces ?
jinak pokud jsi fanda Punta tak bych tam dala 1,2 16V a nechala si ho, v jinem pripade hodit tu nejlevnejsi litrovku motor (opravit) a prodat rychle.z toho rozprodeje totiz asi moc neziskas, ale zase by ses usetril problemu od noveho kupce treba.
anebo holt do bazaru za vykup. ceny tech punt dnes jsou fakt smesne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

No fanda punta... Na puntu jsem začínal, moje první poděděné auto. K auto samo vztah je, ale člověk musí myslet taky trochu co se vyplatí a co ne. Jinak jsem uvažoval o mondeu rok výroby tak 2005 a výš s nějakýma rozumnýma kilometrama. Nebo fabia taky pokuď možno zachovalá, abych nespadl do stejných problémů, jaký si starý auta prostě nesou sebou. Prostě šlo o tu podmínku, že auto vydrží tak alespoň do podzimu nebo do jara příštího roku a příjde nový. Takže bylo punto stejně záměr prodat. Jen mam strach, že do toho teď dám peníze, vysype se zase něco jinýho a já budu nas..., že jsem to mohl už přidat k novýmu vozu. Holt dilema.
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

Osobne bych si koupil to nove (ford), pokud by ti teda nekdo neda novy motor za smesnou cenu. Podle me se nevyplati vrazet tisice do auta, ktere ma minimalni hodnotu - zvlaste kdyz pises, ze zas az takovy fanda nejsi..
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

Ondraus píše:No fanda punta... Na puntu jsem začínal, moje první poděděné auto. K auto samo vztah je, ale člověk musí myslet taky trochu co se vyplatí a co ne. Jinak jsem uvažoval o mondeu rok výroby tak 2005 a výš s nějakýma rozumnýma kilometrama. Nebo fabia taky pokuď možno zachovalá, abych nespadl do stejných problémů, jaký si starý auta prostě nesou sebou. Prostě šlo o tu podmínku, že auto vydrží tak alespoň do podzimu nebo do jara příštího roku a příjde nový. Takže bylo punto stejně záměr prodat. Jen mam strach, že do toho teď dám peníze, vysype se zase něco jinýho a já budu nas..., že jsem to mohl už přidat k novýmu vozu. Holt dilema.
Nerád to hovorím ale rozpredať čo sa dá a dať do šrotu teda pokial nezoženieš druhý motor aj ked 10 000 je fak dosť a v podstate ti stačí len polomotor blok a kluka + piesty a to počítam investícia tak okolo 6000 ak Je to na tebe ! skús pozrieť za čo by si realne predal auto keby bolo v dobrom stave a odrátaj si investíciu do motora a matematika nepustí. Druhá možnosť ak máš na nové tak to nerieš kúp nové a uvidíš čo bude dalej s Puntom.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“