Problém so smerovkami
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Problém so smerovkami
Ahojte,
asi pred 4 dnami som spozoroval taky cudny jav, vyhodim smerovku... blika, blika a potom nic.
Zacina mi to robit castejsie, vyhodim smerovku 2,3x blikne a prestane ani relatko necvaka.
Uz to robi aj to, ze vyhodim smerovku a vobec neblika.
v com moze byt zrada?
Mam MK1 r.v. 1997
asi pred 4 dnami som spozoroval taky cudny jav, vyhodim smerovku... blika, blika a potom nic.
Zacina mi to robit castejsie, vyhodim smerovku 2,3x blikne a prestane ani relatko necvaka.
Uz to robi aj to, ze vyhodim smerovku a vobec neblika.
v com moze byt zrada?
Mam MK1 r.v. 1997
Špunto 75, 1.2 8V, 54kW
dB Drag Nitrianske Rudno ´09 - 130,5 dB @ 56Hz
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém so smerovkami
zeby vadne rele??
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
Určitě je vadné relé pod volantem
Já mám zase problém ten, že mi směrovky vzadu jakoby pohasínají, ale když stojím na brzdě tak je to v pořádku Když dám spátečku tak trošku začne svítit kontrolka zadních mlhovek (někdy i přední)... nevíte čím to? Mám trošku podezření na ukostření
Já mám zase problém ten, že mi směrovky vzadu jakoby pohasínají, ale když stojím na brzdě tak je to v pořádku Když dám spátečku tak trošku začne svítit kontrolka zadních mlhovek (někdy i přední)... nevíte čím to? Mám trošku podezření na ukostření
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Skontroluj si ukostreniejamir píše:Určitě je vadné relé pod volantem
relé som menil ani nie pred rokom.. ale skusim ho vymenit ...
Špunto 75, 1.2 8V, 54kW
Tak jak jsi dopadl ? pomohla ta výměna relé ?keomatepo píše:relé som menil ani nie pred rokom.. ale skusim ho vymenit ...
Objevuje se mi přesně ta stejná závada, tak jsem zvědavý jestli je to to relé.
Dík
Punto Mk.I - 1.2 60 SX
Aj to ukostrenie je problem no je faktom aj to že kontakty v skupinovke sú pozinkované a po čase sa na nich vytvorí zaoxidovanie. Pomôže ich prečistiť a taktiež nastriekať Kontoxom. Taktiež na žiarovkách sa cínovaný koniec tak "vymačká", že pri jazdení po našich upravených cestách bez výmolov sa tieto otrasú a dochádza k ich uvolneniu a preblikávanie do iných svetiel. Ja som to vyriešil precínovaním kontaktov na žiarovkách a odvtedy mám pokoj, žiarovky svietia tak ako majú bez preblikávania či už do brzdy, spiatočky alebo kontrolky zapnutia hmloviek vo vypínači.jamir píše:Určitě je vadné relé pod volantem
Fiatu už "nefandím"
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidím, že nejsem sám, páč mám stejný problém. Pokud je auto na slunci a vyhřeje se, tak přestane fungovat pravý blinkr. Levý a výstražný OK, ale pravý nee. Buď jen srší relé, nebo nic. Pomáhá bouchnutí do vrchní části jak je spínač na výstražné blinkry. Relé sem měnil cca před 3 měsící, takže tím to nebude.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Mám problém z levým blinkrem,při brzdění se zpomalí,ale ve předu bliká pomalu a v zádu pohasne a bliká i brzda a když se rozjedu tak bliká normálně nevíte kde je problém?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vyčisti si kontakty v zadnim světle
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Vyčistit je malo ucinne. Treba komplet zrevidovat skupinovku. pozri moj clanok vyssie.
Fiatu už "nefandím"
nebude chyba v ukostreni??? choroba talianskej elektriky
Punto 1.8 16V HGT
treba skusit vsetko a najlepsie mat daco na papiery aby sme vedeli kde tie ukostrovacie body hladat napr. takto
Fiatu už "nefandím"
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
precínovanie má ten istý efekt ako keby som ich vymenil alebo nie? dnes som čistil kontakty a lepšie to už vyčistiť nešlo...armaman píše:Aj to ukostrenie je problem no je faktom aj to že kontakty v skupinovke sú pozinkované a po čase sa na nich vytvorí zaoxidovanie. Pomôže ich prečistiť a taktiež nastriekať Kontoxom. Taktiež na žiarovkách sa cínovaný koniec tak "vymačká", že pri jazdení po našich upravených cestách bez výmolov sa tieto otrasú a dochádza k ich uvolneniu a preblikávanie do iných svetiel. Ja som to vyriešil precínovaním kontaktov na žiarovkách a odvtedy mám pokoj, žiarovky svietia tak ako majú bez preblikávania či už do brzdy, spiatočky alebo kontrolky zapnutia hmloviek vo vypínači.jamir píše:Určitě je vadné relé pod volantem