liek na vycko hlavy punto 55s
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
liek na vycko hlavy punto 55s
ja to mam spravene uz dva roky ani slza:postum rozoberte vycko hlavy a na nom su 4 dorazy a tie staci o 4 mm z brusitdat nove tesnenie najlepsie elring z kaucuku a hlavne nicim nemazat ani slilikonovat,nasadit a peknu stejnomerne dotiahnut a je klud.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: liek na vycko hlavy punto 55s
Tak tohle mě také napadlo akorát jsem to obrousil méně,protože to víko má z levého boku závit pro šroub krytu řemenu.Měl jsem obavu aby pak nebyl mimo.Taky mě vadilo,že se to nedá pořádně utáhnout.Ti italové jsou patlalové,už to patlají tmelem ve výrobě.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Hej hej, je to tak. Vseobecne na novsich motoroch je stale viac a viac patlanin miesto klasickych poctivych tesneni. To si uz clovek pomaly ani nevymeni sam doma....no nanes Loctite XY presne v hrubke 1mm na vecsie povrchy.... Niekde patlaju tieto sragory uz aj na konkretne sroby (napr. vodne pumpy...).
V kazdom pripade dobry point, diki za tip s tym zbrusenim
V kazdom pripade dobry point, diki za tip s tym zbrusenim
Zigulak -> Matiz 0.8 -> Megane II 1.6 16V -> planujem kupit Punto
chcelo bi to foto nech sa nebojim a mam istotu kde to zbrusit na tej mojej olejnicke
mam najkrajsie punto
bat sa nemusis lebo tam neni co pokazit lebo ked tie dorazi zbrusis uplne a z po vicko tak nic sa nedeje ja to mam tak zpravene a je to ok?absolutne ziadna slza po 2 rokov.taliani su strasny fuseri a hlavne tie ich napravy ktore nic nevidrzia.
A je to rovnako i u motoru 1,2 mk1? Totiz tie motory vyzeraju uplne rovnako. Zatial so slintanim vicka problem nemam (ale pre istotu kvapci mi to okolo vane v obluku ako je remenica z klukovky) ale chcem mrknut na volu ventilov a pod tak by som to uz aj spatlal. Momental je to spravene tesnenie + ten cerveny silikon.. nestaci to tak?.. mam kupit aj nove tesnenie? lebo toto vyzera slusne... i ked zas setrit na drobnostiach.. ale zas korunka ku korunke..
Fiat Punto 60SX Cult 1.2 8V mk1
Fiat Punto Sporting 1.2 16V mk2a
no urcite kupit nove ved to nove stoji par korun a ked to chces naporiadok tak ani neuvazuj.
JJ to mas recht.. Toz je to rovnako i u motoru 1,2 mk1? Dnes som sa na to dival a a pri kazdom srobe je taky vystupok a zo zadu nad alternatorom je tiez jeden.. toz tie ked zrusim capne to lepsie, cize ako tu pisete ani slza
Fiat Punto 60SX Cult 1.2 8V mk1
presne tak.