Kde koupit a jakej alternator?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Kde koupit a jakej alternator?
Zdravim, po nejaky dobe mi zas na aute zacinaj veci odpadavat za chodu:D.
ne ted vazne, na altiku mi desne kvili lozisko a po porade s clovekem co alternatory opravuje je mozny ze to nepujde uz opravit proto se ptam na jakekoli rady kde a hlave jakej altik koupit.
treba v autokelly je silene drahej a vyrobce je starline kterej neni vubec nijak moc kvalitni.Diky za jakoukoli odpoved.
ne ted vazne, na altiku mi desne kvili lozisko a po porade s clovekem co alternatory opravuje je mozny ze to nepujde uz opravit proto se ptam na jakekoli rady kde a hlave jakej altik koupit.
treba v autokelly je silene drahej a vyrobce je starline kterej neni vubec nijak moc kvalitni.Diky za jakoukoli odpoved.
- Reklama
Re: Kde koupit a jakej alternator?
Všechno jde opravit.
tak jako s takovejma kecama sem ani nemusis lizt.Pokud je prasklej kos altiku tak to opravit asi nepujde.Petr1968 píše:Všechno jde opravit.
Jinak prosim prispevky jen k tematu a ne tyhle slinty
Tak to řekni hned,že je něco prasklé 3430kč nejlevnější
Alebo z vrakacu...?
Zigulak -> Matiz 0.8 -> Megane II 1.6 16V -> planujem kupit Punto
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 46957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
také mne čeká v brzké době výměna altíku a proto se pomalu poohlížím jak nejvýhodnějí koupit.
Použitý,pokud ještě není prasklý,tak může také puknout(unavený tenký hliníkový obal).Já jsem si na to vyrobil takovou objímku.
Levně se dá koupit na AUKRU, jsou sice nové,ale asi polské: http://www.aukro.cz/search.php?string=P ... country=56" onclick="window.open(this.href);return false;
Použitý,pokud ještě není prasklý,tak může také puknout(unavený tenký hliníkový obal).Já jsem si na to vyrobil takovou objímku.
Levně se dá koupit na AUKRU, jsou sice nové,ale asi polské: http://www.aukro.cz/search.php?string=P ... country=56" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
Ty úspory hmotnosti jsou už tedy dost drsné. Dnešní součástky nic nevydrží
hmm tak dneska sem vymenil klinak, a okouknul a nechal promerit altik, a jevi se v poradku, ale Piskani je pri studenym motoru porad.
Neresil to nekdo uz? Dela to zvuk jako kdyby to melo turbo:D ale nema. za studena kvici i na volnobeh a za tepla se to posouva na vyssi otacky a nakonec to uplne prestane.vyska toho zvuku je zavisla na otackach takze to musi vydavat nejaka rotacni soucastka.moje myslenka padla prvne na altik, a klinak, to je v pohode.Vodni pumpa by to taky bejt nemela pac je vymenena nedavno.
Neni mozny aby to bylo treba lozisko v kladce napinaku rozvodaku?nebo lozisko na vackach nebo neco?dos t me to sere.
V utery jdu nechat vymenit zadni ulozeni a komplet podvozek tak se na to zeptam v servisu.Ale za kazdou radu bych byl vdecnej.
Dik
Neresil to nekdo uz? Dela to zvuk jako kdyby to melo turbo:D ale nema. za studena kvici i na volnobeh a za tepla se to posouva na vyssi otacky a nakonec to uplne prestane.vyska toho zvuku je zavisla na otackach takze to musi vydavat nejaka rotacni soucastka.moje myslenka padla prvne na altik, a klinak, to je v pohode.Vodni pumpa by to taky bejt nemela pac je vymenena nedavno.
Neni mozny aby to bylo treba lozisko v kladce napinaku rozvodaku?nebo lozisko na vackach nebo neco?dos t me to sere.
V utery jdu nechat vymenit zadni ulozeni a komplet podvozek tak se na to zeptam v servisu.Ale za kazdou radu bych byl vdecnej.
Dik
Napínací kladka taky me to delalo,po vymene rozvodů nazdar...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄