pekna prace.
akorat ty kabely by mozna lepe "ucesat".
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Sparco86
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Sparco86
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
jj káble už sú v rámci možností upratané, tam tá fotka je z prvého zapojenia, finálnu podobu som nemal vyfotenú, ale aj tak ty káble nikomu ukazovat nebuduKaty píše:pekna prace.
akorat ty kabely by mozna lepe "ucesat".
nemáš viacej fotiek z výroby tej dvojitej podlahy?tiež by som sa chcel v budúcnosti do takého niečoho pustiť tak nech mám dajaku inšpiráciu
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
no fotiek mam dost, len zatial su vo foťaku, mam nafotenú komplet výrobu... čoskoro spravim galeriu u nas na stránke a hodim sem link...
toto ma super vyhodu, bedna je zapojena cez neutrik, čiiže vycvaknem konektor a vyhodim bednu, rozmotam tam tu protiskluzovu podlozku po celem kufru a môže sa 100% využiť... len je o 10 cm zdvyhnuta podlaha... nikde zadne káble, zesiky nic a je tam 100% korektný prístup k rezerve a tým, že je to zdvyhnute o 10 cm tak tam vznikol úložný priestor, kde je komplet povinna vybava + nejaka deka a hlúposti...
evo2 budú zakryte boky v kufru , odstránené zadne plato asi nahradené laminoplatom s ozvucnicami na ovály a už sa mi v garáži rysujú doorboardy na 13cm kompo repro
toto ma super vyhodu, bedna je zapojena cez neutrik, čiiže vycvaknem konektor a vyhodim bednu, rozmotam tam tu protiskluzovu podlozku po celem kufru a môže sa 100% využiť... len je o 10 cm zdvyhnuta podlaha... nikde zadne káble, zesiky nic a je tam 100% korektný prístup k rezerve a tým, že je to zdvyhnute o 10 cm tak tam vznikol úložný priestor, kde je komplet povinna vybava + nejaka deka a hlúposti...
evo2 budú zakryte boky v kufru , odstránené zadne plato asi nahradené laminoplatom s ozvucnicami na ovály a už sa mi v garáži rysujú doorboardy na 13cm kompo repro