Zdravim...tak tentoraz potrebujem dolezitu a podrobnu radu,zaujimam sa o montaz sportoveho sania do mojho puntika 1.2 S60 ..mam 96roc.. a 3-dverak,,potreboval by som poradit co vsetko potrebujem kupit aby to cele mohlo fungovat? viem ze je za potreby nejaky sportovy filter-nazvany hruska..dalej nejake priruby alebo ako sa to nazyva a co dalej? bol by som urcite vdacny za vase odpovede co vsetko potrebujem ak viete este mi dodat nejaky odkaz..alebo odkazy na jednotlive casti veci ktore potrebujem kupit ..ale jedine iba z nejakeho slovenskeho obchodiku..tak budem rad...,moj motor vyzera takto:
[img][img=http://img16.imageshack.us/img16/4082/dsc05659w.th.jpg][/img]
Montaz sportov.sanie.co vsetko potrebujem? Punto MK1 1.2 S60
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Montaz sportov.sanie.co vsetko potrebujem? Punto MK1 1.2 S60
Jestli chceš výkonnější auto, tak si pořiď jiné.
Jestli chceš tuzit, můžeš vesele použít cokoliv, na co ti stačí peníze a na čem je napsáno "Super Power", "Extra Power", "Mega Power" atp. Jestli to koupíš v Globusu, od Viet-Conga nebo v nejhustějším extrém-votuzingšopu ve vokrese je poměrně jedno, efekt je stejný.
Jestli chceš tuzit, můžeš vesele použít cokoliv, na co ti stačí peníze a na čem je napsáno "Super Power", "Extra Power", "Mega Power" atp. Jestli to koupíš v Globusu, od Viet-Conga nebo v nejhustějším extrém-votuzingšopu ve vokrese je poměrně jedno, efekt je stejný.
Punto 55S Mk I
No prodava se primo kit sani na punto od Green nebo KN. Pokud chces neco levnejšího stací ti kryt klapky ze seicenta neco cinquecenta na to nasadis filter a je to.Na odvetrani klikovky das trebas maly filter nebo das hadici a svedes nekam pod auto.Tot vse.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tady už máte jedno téma https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=67&t=870
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird