demontáž zrcátek u MK2

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
Tomas-Sk8
Fiaťák

demontáž zrcátek u MK2

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

čaaau,mám punto MK2 koupil jsem si m3jkový zrcátka..Bohužel nějak nemůžu oddělat ty starý:(Nevíte princip jak s nima dolu? A ještě jedna věc,nemáte zkušenosti s přidělávánim m3jek? vypadá to že je budu muset asi přilepit ke dveřím a nebo provrutovat skrz dveře :cry: protože jsem si koupil adaptér a přijde mi uplně na nic:(Je v něm jen jedna velká díra skrz na skrz..díky moc za rady!
Reklama

Jenda01
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: demontáž zrcátek u MK2

Příspěvek od Jenda01 »

Zdar, odmontuješ plasty ze vniř a máš tam velkou matku kterou odšroubuješ a máš zrcátko dole. Na nová zrcátka potřebuješ adaptéry které přiděláš na původní místo.
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

no nejenom že se mi povedlo ty tapce rozlomit,ale tu matku mam normálně umělou to sem pochopil,ale za bpha to nemůžu povolit..:(A ten adaptér mam,akorát mi přujde hodně zvláštní :roll: snad fakt nebudu muset vrtat nebo lepit lepidlem:( JO a ještě jedna věc-nemáte někdo na prdej ty trojúhelníkové tapce co jsou za zrcátkama?:)oba dva?
Šoťo
Fiaťák

Příspěvek od Šoťo »

Tomas-Sk8 píše:no nejenom že se mi povedlo ty tapce rozlomit,ale tu matku mam normálně umělou to sem pochopil,ale za bpha to nemůžu povolit..:(A ten adaptér mam,akorát mi přujde hodně zvláštní :roll: snad fakt nebudu muset vrtat nebo lepit lepidlem:( JO a ještě jedna věc-nemáte někdo na prdej ty trojúhelníkové tapce co jsou za zrcátkama?:)oba dva?
ja to bezne davam dole tak ze chytis srobovak a kladivo a zachvilku do mas dole jak nic. :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

zkoušel sem to sikama i tim šroubovákem a ani se nehnou:(Ale zkusim si dát polívku ať mam víc síly a snad to pude :shock: To u spolujezdce sem už venku měl,ale to u toho řidiče mi vůbec ven nejde:(
Šoťo
Fiaťák

Příspěvek od Šoťo »

ja som to mal uz dost krat dole a vzdy to islo asi to mas pekne zakusnute... skusaj dalej :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

o víkendu na to vlítnu:)a dam vědět
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“