TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
cauky lidi (odbornici ) prosím potreboval bych vedet kde najdu jak bych to rekl mozek centralniho zamykani .. nebo neco odkud je to rizeno krabicku neco.. nemohu to najit,chci na to pridat par vecicek ..ale jediny toto me brzdí a prekazi v jizde
- Reklama
Re: Centrál
Ja mam takovej pocit, ze to bude primo v compu.Dohy píše:cauky lidi (odbornici ) prosím potreboval bych vedet kde najdu jak bych to rekl mozek centralniho zamykani .. nebo neco odkud je to rizeno krabicku neco.. nemohu to najit,chci na to pridat par vecicek ..ale jediny toto me brzdí a prekazi v jizde
No jestli nemas dalkove ovladanej central, ale klasiku, tak je relatko takovy velky zluty u spolujezdce v prihradce. Resp. ne v prihradce, ale kdyz otevres jeste takovou tajnou chodbu na horni strane prihradky, tak sou tam relatka. No a to nejvetsi je vono. Klidne ho vytahni a zkus, jestli bude central fungovat. Pokud nebude, je to vono. No a pak zbyva jenom merit a zjistovat, co kterej kontakt je. Taky sem na to pridelaval alarmos, nejsem elektrotechnik a zvladl sem to...
Hustokrutost
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vazne chces varit kliky ?Luckyna píše:čus,nemáte někdo kontakt na někoho kdo by mi domontoval k centrálu dálku,jeden odskok a zavařil všechny čtyři kliky
nejlépe Praha a Litoměřicko
ja jsem premyslela jen o zadnich ale nakonec auto neslo na celolak tak z toho seslo. vsechny ctyri jsem chtela kvuli bezpecnosti, ze se do auta nikdo nedostane, ale dnes uz vim ze bohuzel jo.
kazdopadne - vypada to dobre (hladce).ale jestli budes jezdit s autem i v zime tak bacha at "nezamrznes".
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a taky by tě v případě havárie dostávali určitě hůře z autaKaty píše:vazne chces varit kliky ?Luckyna píše:čus,nemáte někdo kontakt na někoho kdo by mi domontoval k centrálu dálku,jeden odskok a zavařil všechny čtyři kliky
nejlépe Praha a Litoměřicko
ja jsem premyslela jen o zadnich ale nakonec auto neslo na celolak tak z toho seslo. vsechny ctyri jsem chtela kvuli bezpecnosti, ze se do auta nikdo nedostane, ale dnes uz vim ze bohuzel jo.
kazdopadne - vypada to dobre (hladce).ale jestli budes jezdit s autem i v zime tak bacha at "nezamrznes".
takže za prvé:jen jsem se ptala na kontakt
za druhé: nutí mě k tomu okolnosti
já parkuju na ulici,v centru těch garáží moc nemáme stává se pravidlem,že alespoň jednou týdně někoho mám v autě
já tam nic nenechávám,takže to tam jen proleze a vždy příjdu jen k vylomenýmu zámku,odemčenýmu autu a kufru
už mě to moc nebaví
za druhé: nutí mě k tomu okolnosti
já parkuju na ulici,v centru těch garáží moc nemáme stává se pravidlem,že alespoň jednou týdně někoho mám v autě
já tam nic nenechávám,takže to tam jen proleze a vždy příjdu jen k vylomenýmu zámku,odemčenýmu autu a kufru
už mě to moc nebaví
Môžeš mi poskytnúť schému napojenia alarmu na toto relátko? Ja som to skúšal z kontaktov na servomotory kde sa polarita napájania mení, spravil som dvojtranzistorový BKO, zapnúť to išlo ale pri odomykaní vozidla alarm vypol len na chvílku a znovu zapol. No a mám taký dojem že aj keby to fungovalo, pri násilnom otvorení dverí a následným impulzom by bolvypnutý aj alarm. Potrebujem to velľmi súrne!lacin píše:.. relatko takovy velky zluty u spolujezdce v prihradce. . Taky sem na to pridelaval alarmos, nejsem elektrotechnik a zvladl sem to...
Ďakujem
soccorso@post.sk
ICQ 270-804-859
Naposledy upravil(a) proxima dne 12 srp 2006, 17:03, celkem upraveno 1 x.
Môžeš mi poskytnúť schému napojenia alarmu na toto relátko? Ja som to skúšal z kontaktov na servomotory kde sa polarita napájania mení, spravil som dvojtranzistorový BKO, zapnúť to išlo ale pri odomykaní vozidla alarm vypol len na chvílku a znovu zapol. No a mám taký dojem že aj keby to fungovalo, pri násilnom otvorení dverí a následným impulzom by bolvypnutý aj alarm. Potrebujem to velľmi súrne!Vencapunto píše:...Taky sem tam bez problémů připojil alarm.Čekal sem to mnohem složitějši.
Ďakujem
soccorso@post.sk
ICQ 270-804-859