demontáž zrcátek u MK2
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
demontáž zrcátek u MK2
čaaau,mám punto MK2 koupil jsem si m3jkový zrcátka..Bohužel nějak nemůžu oddělat ty starý:(Nevíte princip jak s nima dolu? A ještě jedna věc,nemáte zkušenosti s přidělávánim m3jek? vypadá to že je budu muset asi přilepit ke dveřím a nebo provrutovat skrz dveře protože jsem si koupil adaptér a přijde mi uplně na nic:(Je v něm jen jedna velká díra skrz na skrz..díky moc za rady!
- Reklama
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: demontáž zrcátek u MK2
Zdar, odmontuješ plasty ze vniř a máš tam velkou matku kterou odšroubuješ a máš zrcátko dole. Na nová zrcátka potřebuješ adaptéry které přiděláš na původní místo.
no nejenom že se mi povedlo ty tapce rozlomit,ale tu matku mam normálně umělou to sem pochopil,ale za bpha to nemůžu povolit..:(A ten adaptér mam,akorát mi přujde hodně zvláštní snad fakt nebudu muset vrtat nebo lepit lepidlem:( JO a ještě jedna věc-nemáte někdo na prdej ty trojúhelníkové tapce co jsou za zrcátkama?:)oba dva?
ja to bezne davam dole tak ze chytis srobovak a kladivo a zachvilku do mas dole jak nic.Tomas-Sk8 píše:no nejenom že se mi povedlo ty tapce rozlomit,ale tu matku mam normálně umělou to sem pochopil,ale za bpha to nemůžu povolit..:(A ten adaptér mam,akorát mi přujde hodně zvláštní snad fakt nebudu muset vrtat nebo lepit lepidlem:( JO a ještě jedna věc-nemáte někdo na prdej ty trojúhelníkové tapce co jsou za zrcátkama?:)oba dva?
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
zkoušel sem to sikama i tim šroubovákem a ani se nehnou:(Ale zkusim si dát polívku ať mam víc síly a snad to pude To u spolujezdce sem už venku měl,ale to u toho řidiče mi vůbec ven nejde:(
ja som to mal uz dost krat dole a vzdy to islo asi to mas pekne zakusnute... skusaj dalej
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
o víkendu na to vlítnu:)a dam vědět