Tak Ďakujem pekne za pozvanie. To je veľmi fajn že si na tom makal, ja som to už celé prebral síce len v hlave a na iných fórach podľa foto čo sa týka hlavne tlmenia. Samozrejme si chcem dať komponenty, i keď ma pár krát napadlo že sa na to

a seknem tam koaxiálny systém repro, ale nie, bude to komponent systém , kabeláž tiež, + dynamat. Síce som možno šiel na to rýchlo, že som si zadovážil aktiv subwoofer (pioneer ) ale som spokojný, len dvere celkovo nedotvárajú zvukovú scénu pre ich "nekvalitnú ozvučnicu" no zatlmenie pomôže. Ako si vyriešil stĺpik s výškačom tie otvory dosť bránia správnemu smerovaniu zvuku nie??? Dal si ich inde??? Kvôli aktiv sub už zosik nebudem dávať. Uvažujem o repro JBL, Infinity, Magnat. Čo sa týka otvorov je to celkom v pohode, v pohode by bolo možné po úprave MDF krúžkami dostať i 70 mm hĺbku, len problém vidím (foto dole) v pôvodnom kúsku plastu ktorý by bránil novým MDF krúžkom, tak som rozmýšľal na jeho odstránení. Síce by som potom musel zmeniť spôsob prichytenia plastu s rúčkou, ale dalo by sa. Myslím že celkovo montážny otvor (vnútorný) v plaste má nejakých 145 mm priemer, a ak by som chcel dať MDF krúžky až od plechu tak by to muselo preč, inak by som tam nedal to čo chcem aby hralo. Bol by som rád ak by som si mohol pozrieť tvoje vychytávky napr. v Lučenci no neviem kde vtedy budem, časák som kukol no asi budem musieť do knižnice

, lebo on line sa nedá (inde som ešte nehľadal). Tak asi tak. Prípadne tvoje foto ak si si to pofotil na nejaký iný Upload, no za každú radu teda vopred dík.