HELP - nefungují přední mlhovky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak mlhovky mě už fungujou héééč Nakonec jsem se rozhodl, že to zapojím znova. Uastříhám to co tam bylo a natahám nový káblíky. No a když sem se dneska pustil do vytahování starej káblů v kusím krku, tak sme zjistil, že káblíky vedou k relé co je uprostřed v motorovým prostoru pod tím krytem jakou jsou pojistky k ABS a tak. No tak jsem pátral dál jak je to zapojený a kupodivu to bylo uděláno odborně. No ale každopádně to nesvítilo. Zkusel sem vymnit relé co bylo vedle a už to svítilo. Tak jsem šel shánět nový relé. Musel jsem přímo do Fiatu bo to co tam bylo je moc malý a jedině ho maj ve Fiatu. Tak sem za něj dal 350 Kč ale co už. Akorát jsem nikde nenašel pojistku k mlhovkám, tak jsem koupil takovou krabičku na pojistku, dal ji na drát co vede od mlhovek k baterce a pekně to všechno natahal do husích krků a zaizoloval a svíííítím. Toš su spokojení. Pokud někdo chcete relátku na mlhovky ( to větší ) tak ho prodám za 30 Kč
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Reklama
Re: HELP - nefungují přední mlhovky
Puntáci,mám problém.Jak je zapojenej ten panel na středu ,co má v sobě mlhovky a ostatní.Potřeboval bych ho zapojit na přední mlhovky,jako je to v originálu.Vypínače origo mám,ale nejsou zapojený př.mlhy.Nevím,co mám napojit do který díry.jsou tam tři volný.Jestli to někdo má,dejte sem aspon foto.Já už se nějak chytnu.Jedná se mi jen o ten spoj v palubce,co jsou napojený vypínače.To ostatní už mám vyřešený.Relé a světla už zapojený mám.Jen ten vypínač.
Re: HELP - nefungují přední mlhovky
Tady jedna rada pro předělávače ,jako jsem já.
Zapojení přední mlhy.Já koupil vypínače 3 ks(ohřev okna,zadní mlha,předni mlha)
Relé:klasika do všech aut,dráty.Samozřejmě i mlhovky.
Nebudu zdržovat se světlama,ty už tady zapojený někde jsou.Až po relé je to klasika.
Problém byl v palubce.Nebylo nic zapojenýho,jen příprava.V patici už je zavedenej mínus
.Vedl jsem plus od baterky do ovládání relé a druhej konec ovládání relé zase do palubky,tam kde je na kraji volno(úplně na kraji).
Druhej kabel jsem vedl z relé,tam kde vychází plus na světla přímo do palubky na místo vedle(druhá díra z prava).(musí se za relé,jinak svítí kontrolka pořád)
Pak už to funguje jako z výroby.
Tohle je návod,kdy máte zapojený mlhovky na stálo.Jestli to někdo chce podmínit ještě tím,že zapne světla,nebo že otočí klíčkem ,tak to propojí až za spínačkou,nebo za světlama
Zapojení přední mlhy.Já koupil vypínače 3 ks(ohřev okna,zadní mlha,předni mlha)
Relé:klasika do všech aut,dráty.Samozřejmě i mlhovky.
Nebudu zdržovat se světlama,ty už tady zapojený někde jsou.Až po relé je to klasika.
Problém byl v palubce.Nebylo nic zapojenýho,jen příprava.V patici už je zavedenej mínus
.Vedl jsem plus od baterky do ovládání relé a druhej konec ovládání relé zase do palubky,tam kde je na kraji volno(úplně na kraji).
Druhej kabel jsem vedl z relé,tam kde vychází plus na světla přímo do palubky na místo vedle(druhá díra z prava).(musí se za relé,jinak svítí kontrolka pořád)
Pak už to funguje jako z výroby.
Tohle je návod,kdy máte zapojený mlhovky na stálo.Jestli to někdo chce podmínit ještě tím,že zapne světla,nebo že otočí klíčkem ,tak to propojí až za spínačkou,nebo za světlama