MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) KANY
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) KANY
Zdravim, tiez som tu novy a rad by som sem pridal aj to moje Punto ... takze je to Fiat Punto mk2 1.9 JTD r.v. 11/2001 jeho majitelom som este iba pol roka. Som velky fanusik tuningu avsak na mojom Punte som toho este nestihol vela pomenit. Medzi najvacsie zmeny, ktore som na nom vykonal boli nove svetla, radio, elektrony... viac mi moja fin situacia zatial nedovolila . Najblizsie planujem kupit kridlo a prahy by som tiez chcel ale tak to je zatial vo hviezdach.
Naposledy upravil(a) KANY dne 19 čer 2009, 13:57, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto II 1.9 JTD
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) KANY
no n1ce , mam 5dveroveho konkuretna kde si zohnal tie zadne svetla a čo koštovali ? ja som ich riešil radšej čiernym tonovacim sprejom .. inak zatial pekne ...
tak nech slúži a hlavne vela km bez porúch
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
thx... svetla som kupil tu http://www.f2tuning.cz/produkt/253-ledk ... l?katID=36netSensk1 píše:no n1ce , mam 5dveroveho konkuretna kde si zohnal tie zadne svetla a čo koštovali ? ja som ich riešil radšej čiernym tonovacim sprejom .. inak zatial pekne ...
ale uz by som od nich nic nekupoval... pretoze jedno svetlo malo odtrhnutu tu skrutku ktorou sa to prichytava o auto... chcel som to reklamovat ale neodpovedali mi na mail ani nezdvihali telefon... podla mna neseriozne... tak som to zobral kamosovi a mi to zazvaral a je ... aj tak maju v podmienkach ze cestu pri reklamacii k nim hradi klient co som tiez nechapal tak by ma to vyslo navyse za postovne do CZ dalsich 15 EUR
Fiat Punto II 1.9 JTD
co to je za radio, kolko stalo a co to prehrava??? btw, auto pekne!
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
prehrava to vsetko okrem Blue-Ray ... DVD/CD/DivX/Xvid/MP3/WMA/JPEG.. atd... ma to aj TV tuner... mno a ani nebolo drahe stalo nejakych 8000 SK plus doprava 200... u nas som videl v OKEY elektre podobne a stalo 14900 :/ ... tu je link na jeho novsieho brataTV-Punto píše:co to je za radio, kolko stalo a co to prehrava??? btw, auto pekne!
http://www.pixmania.sk/sk/sk/2022069/ar ... eg4-c.html
Fiat Punto II 1.9 JTD
Je to pěkný..Akorát neni divný jak máš to LCD nahoře? Ten kaslík pro rádio u punta 2 mi přijde hrozně na blbym místě..Taky sem přemejšlel že bych pořídil,ale přijde mi to hrozně nepříjemný koukat "do okna"..Je to v pohodě?
mne to zase celkom vyhovuje ze je to hore keby je to ako u Punta mk1 ani by som ho tam nemohol asi dat... aj tak mam panel otvoreny len ked niekde stojim a cakam na niekoho inak ho mam zavrety... popripade ked priatelka pozera po ceste nejaky film inak je stale zavretyTomas-Sk8 píše:Je to pěkný..Akorát neni divný jak máš to LCD nahoře? Ten kaslík pro rádio u punta 2 mi přijde hrozně na blbym místě..Taky sem přemejšlel že bych pořídil,ale přijde mi to hrozně nepříjemný koukat "do okna"..Je to v pohodě?
Naposledy upravil(a) KANY dne 19 čer 2009, 13:58, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto II 1.9 JTD
pozeram, ze ten panel ma v zatvorenom stave klasicky displej?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
jj klasika aj RDS to ma ... pekne modre podsvietenie... plus ten maly odnimaci panelTV-Punto píše:pozeram, ze ten panel ma v zatvorenom stave klasicky displej?
Fiat Punto II 1.9 JTD