Nové Bravo u nás doma
Moderátor: peta.smolik
Re: Nové Bravo u nás doma
blahoželam k objednanemu bravu. už sa teším na tvoje prve dojmy z jazdy. Z toho zleho výhladu dozadu si nič nerob myslim že toto trápi na brave asi každého. vybral si fajn farbu. laktová opierka prispieva ku komfortu.
ex car: Fiat Bravo 2 1.4 16V 66kW
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
- Reklama
Dik Durki!
Samozrejme pokial budem mať čím prispieť rád prispejem, chcem sa spýtať ako si spokojný so žiarovkami Osram a ako je komplikovaná ich výmena na Brave?
Samozrejme pokial budem mať čím prispieť rád prispejem, chcem sa spýtať ako si spokojný so žiarovkami Osram a ako je komplikovaná ich výmena na Brave?
zdravím,
so žiarovkami osram som plne spokojný, osvetlusu priestor pred auto a daleko predneho tak že vodič má "istotu" kde auto vedie. presvetluju krasne aj krajnicu vozovky. takže plna spokojnosť ale rad si zapnem aj dialkače . Výmena na lavej strane je uplne v poho len si japrv posvieť na ten upínací mechanizmus a bude to jasne čo treba uvolniť, teda treba uvolniť taku pružnu zaklapku ktorá pritlača päticu o svetlomet a tým to teda drží na spravnom mieste. Na pravej strane je pristup trocha blbší. najprv treba dať dole to nalievacie hrdlo od nadržky okeny pre ostrekovače. potom to už pôjde lepšie ale aj tak tam mohli lepšie vyriešiť pristup k žiarovkam
ak by si chcel pokecať tak sa ozvi na ICQ: 260266786
so žiarovkami osram som plne spokojný, osvetlusu priestor pred auto a daleko predneho tak že vodič má "istotu" kde auto vedie. presvetluju krasne aj krajnicu vozovky. takže plna spokojnosť ale rad si zapnem aj dialkače . Výmena na lavej strane je uplne v poho len si japrv posvieť na ten upínací mechanizmus a bude to jasne čo treba uvolniť, teda treba uvolniť taku pružnu zaklapku ktorá pritlača päticu o svetlomet a tým to teda drží na spravnom mieste. Na pravej strane je pristup trocha blbší. najprv treba dať dole to nalievacie hrdlo od nadržky okeny pre ostrekovače. potom to už pôjde lepšie ale aj tak tam mohli lepšie vyriešiť pristup k žiarovkam
ak by si chcel pokecať tak sa ozvi na ICQ: 260266786
to Peterbravo:
zdravím, tak čo ako ? podarila sa ti ta koncovka výfuku ?
zdravím, tak čo ako ? podarila sa ti ta koncovka výfuku ?
- Peterbravo
- Začátečník
Koncovka ešte nerealizovaná. Ochorel som a tak to musí chvíľu počkať. Určite sa potom ozvem.
aha aha tak to chápem, je teraz nejake take chorlavé obdobie, aj ja sám so nejaký nachladený.
Zdravim,
Takže nové Bravo je doma! Momentálne mám spravených cca 150km a nasávam tú príjemnú atmosféru z nového auta.
Je to naozaj slušné auto a dúfam že bude aj spolahlivé. Prvé dojmi zatial len potvrdzujú moje nadšenie ktoré som mal pred tým než som si ho vyzdvihol. Ak budú prvé skúsenosti pripojím sa do diskusie. Zatial sa mi zdá že stretávacie svetlá svietia málo dopredu budem tu museť zjednať v servise.
Takže nové Bravo je doma! Momentálne mám spravených cca 150km a nasávam tú príjemnú atmosféru z nového auta.
Je to naozaj slušné auto a dúfam že bude aj spolahlivé. Prvé dojmi zatial len potvrdzujú moje nadšenie ktoré som mal pred tým než som si ho vyzdvihol. Ak budú prvé skúsenosti pripojím sa do diskusie. Zatial sa mi zdá že stretávacie svetlá svietia málo dopredu budem tu museť zjednať v servise.
gratulujem z novému autu prajem veľa km bez nehody a porúch. pridaj potom pls nejake to foto
a tých 90 splašených koníkov dobre zabehavaj
maš len 150 km tak len s mierou, potom mu občas nakladaj.
a tých 90 splašených koníkov dobre zabehavaj
maš len 150 km tak len s mierou, potom mu občas nakladaj.
Díky Ďurki, pridávam aj nejaké flash foto v budúcnosti ich bude určite viac hlavne keď mi prídu tie nové AL disky.
Čo sa týka zábehu tak som naňho zatial jemný točím výnimočne do 3000 - 3500 otáčok, spotreba sa pohybuje okolo 7l, včera sa mi dokonca podarilo dosiahnuť výrobcom deklarovanýh 6.7l
Čo sa týka zábehu tak som naňho zatial jemný točím výnimočne do 3000 - 3500 otáčok, spotreba sa pohybuje okolo 7l, včera sa mi dokonca podarilo dosiahnuť výrobcom deklarovanýh 6.7l
- Přílohy
-
- Bravo.JPG (191.31 KiB) Zobrazeno 3955 x
zdravím,
naozaj krásny kočiar, ako vnímaš palubovku , nevydáva ti niekedy nejake divne zvuky alebo nejake vrzgani? mne chvalabohu nie ale viem aj z okolia že dosť bráv tým trpí.
dik
naozaj krásny kočiar, ako vnímaš palubovku , nevydáva ti niekedy nejake divne zvuky alebo nejake vrzgani? mne chvalabohu nie ale viem aj z okolia že dosť bráv tým trpí.
dik
Zatial som nepostrehol nič čo by mi vadilo, možno časom sa stanem viac kritický
gratulujem k novemu Bravu
prajem vela stastnych kilometrov
prajem vela stastnych kilometrov
- Peterbravo
- Začátečník
Gratulujem k novému Bravu, veľa šťastných a bezproblémových kilometrov.
- Peterbravo
- Začátečník
Prikladám obrázok nových diskov.
- Peterbravo
- Začátečník