Fiat Multipla - FOTKY - Neváhejte a vkládejte! :)
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fiat Multipla - FOTKY - Neváhejte a vkládejte! :)
Mam otazku nevie niekto kde by sa dalo zohnat kridlo na piate dvere to co je na obrazku a naraznik tiez na obrazku. Vdaka
- Reklama
skusal si tu?
http://www.tuningpo.sk/catalog/advanced ... la&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuningpo.sk/catalog/advanced ... la&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://eurotuning.biz/z/tuning/Multipla ... l=Multipla" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4 Karlík
Nechci mluvit za někoho jinýho, ale jsem si skoro jistý, že to jsou origo 17ky elektrony co dává Fiat na Mloka při koupi auta, když si je zaplatíš. A taky jsem si skoro jistý, že ET mají jako všechny ostatní kola na Mloky, tedy 31.5. A jak vidíš sám na přiložené fotce, jsou zalezlý docela dost dovnitř. Já jsem na 15ky dal podložky 20 mm a ještě furt jsou zalezlý v blatníkách, žádný vytahování, žádná motokára. Takže jak vidíš, klidně si kup 17ky liťáky se zálisem v rozmezí řádově ET=20 až 31.5 a jsi pořád bez problémů schovanej pod blatníkem. Rozhodně né hloubš, než ET=31,5 ale klidně míň.
.
Nechci mluvit za někoho jinýho, ale jsem si skoro jistý, že to jsou origo 17ky elektrony co dává Fiat na Mloka při koupi auta, když si je zaplatíš. A taky jsem si skoro jistý, že ET mají jako všechny ostatní kola na Mloky, tedy 31.5. A jak vidíš sám na přiložené fotce, jsou zalezlý docela dost dovnitř. Já jsem na 15ky dal podložky 20 mm a ještě furt jsou zalezlý v blatníkách, žádný vytahování, žádná motokára. Takže jak vidíš, klidně si kup 17ky liťáky se zálisem v rozmezí řádově ET=20 až 31.5 a jsi pořád bez problémů schovanej pod blatníkem. Rozhodně né hloubš, než ET=31,5 ale klidně míň.
.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nero30: vdaka tu striesku som nasiel predtym aj ja ale ja hladam presne tu co je tam na foto
pm: vdaka
Ale na SK alebo v CZ je narazniky vobec mozne zohnat?
pm: vdaka
Ale na SK alebo v CZ je narazniky vobec mozne zohnat?
miso23: tak na SK CZ to neviem prešacoval som toho hodne ale nič som nenašiel, raz sa mi podarilo nájsť v DE bola tam aj cena bol to komplet myslím a stál dosť zlatiek
ináč i ja mám štít vzadu na foto dokonca s brzdovým svetlom je to fajn estetický prvok, takže odporúčam,a čo sa týka nečistôt na zadnom okne že by to malo nejaký vplyv na nečistoty okna že by to pomáhalo tak to nie,
ináč i ja mám štít vzadu na foto dokonca s brzdovým svetlom je to fajn estetický prvok, takže odporúčam,a čo sa týka nečistôt na zadnom okne že by to malo nejaký vplyv na nečistoty okna že by to pomáhalo tak to nie,
- Přílohy
-
- foto.jpg (146.89 KiB) Zobrazeno 10428 x
kde by sa dali zohnať tieto? to boli originál 17 na prvú multi na novú sú tie vyššie zobrazené
- Přílohy
-
- 753438_3.jpg (68.41 KiB) Zobrazeno 10421 x
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4 pm
...sleduj inzerci, ale většinou jsem je viděl v zahraničí, např. na eBay.de, tam se objevovaly i slušně obuté kolem 350,- Euro za sadu.
A zožeň si niekoho, kto ti prihodí a privezie kolesá z Nemecka k vam.
Zdary.
...sleduj inzerci, ale většinou jsem je viděl v zahraničí, např. na eBay.de, tam se objevovaly i slušně obuté kolem 350,- Euro za sadu.
A zožeň si niekoho, kto ti prihodí a privezie kolesá z Nemecka k vam.
Zdary.
Strieška a narazniky sa daju na SK zohnať,ale stoja neskutočne prachy ešte na koruny som za zadny naraznik vysolil 15 000 sk za prahy pytali 12 000 strieška 6 000 a predny naraznik 18 000.
tuning Multiply po Polsku.Až na tu mucholapku na kapotě OK http://www.youtube.com/watch?v=S4J5vERgS_U&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Styling když už, o tuningu tam není nic, hlavně ta mrňavá kolečka mě pobavila nejvíc
www.minimaxa.cz
vypadá to na patnáctky,což je standart,akorát že to jsou o něco širšíMinimaxa píše:Styling když už, o tuningu tam není nic, hlavně ta mrňavá kolečka mě pobavila nejvíc