Cena elektrické stahování oken
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Cena elektrické stahování oken
Ahoj Puňťíci,chtěla jsem se optat ,nevíte přibližnou cenu (materiál,montáž ... ) elektrické stahování oken?
Nikde na netu jsem to nenašla,jen firmy které to dělají,ale nechce se mi jich chodit ptát,chtěla bych vědět přibližnou cenu.Abych se mohla psychicky připravit
Jinak mám 3dvířko r.1995
Nikde na netu jsem to nenašla,jen firmy které to dělají,ale nechce se mi jich chodit ptát,chtěla bych vědět přibližnou cenu.Abych se mohla psychicky připravit
Jinak mám 3dvířko r.1995
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cena elektrické stahování oken
Tak záleží jakou sadu na elektrická okna použiješ? Pokud seženeš origo z vrakáče i s kabeláží tak tím líp, ale počítej že chcou tak 3000. Pak se dá sehnat i tady většinou kolem 1500 Kč. No a nebo nějakou uni sadu za 1500, ale do toho bych osobně asi nešel. Co se týká ceny montáže, tak co jsem loni zjišťoval já, tak si berou 1000 - 1500 Kč za montáž.LuZe píše:Ahoj Puňťíci,chtěla jsem se optat ,nevíte přibližnou cenu (materiál,montáž ... ) elektrické stahování oken?
Jinak mám 3dvířko r.1995
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Ok,díky.Asi se teda mrknu na vrakáčích.
A při braní z vrakáče,mám si na něco dávat pozor?Nevím,třeba nějaké popraskané díly nebo tak?Moc z vrakáčů neberu,jednou jsem brala zrcátko a na tom se nemá co porouchat,tak proto ta otázka
A při braní z vrakáče,mám si na něco dávat pozor?Nevím,třeba nějaké popraskané díly nebo tak?Moc z vrakáčů neberu,jednou jsem brala zrcátko a na tom se nemá co porouchat,tak proto ta otázka
Fiat Punto 1,2i r.1995
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejlíp, aby jsi to měla komplet. Tzn. mechanismus stahování, kabeláž, průchodky a spínače, případně i madla s otvory na spínače nebo celej tapecLuZe píše:Ok,díky.Asi se teda mrknu na vrakáčích.
Jinak na mechanismu neni krom motorku co by se pokazilo a to hold nijak neotestuješ. Může se stát, že budou motorky už utahaný a nebo bude blbej převod. Nejlíp to otestovat na nějaké volné autobaterce jestli to jezdí
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Ok děkuji moc
Snad něco splašíme,léto se blííííží
Snad něco splašíme,léto se blííííží
Fiat Punto 1,2i r.1995
Koupil jsem asi za 1500,- UNI sadu a montáž provedl sám na zadní okna punto kabrio. Funguje to ze problémů.
ty UNI jsou parada na zadni okna
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
zdravim.
Chcem sa spytat je nejaky rozdiel medzi mechanizmom na el. okna medzi 3dverovou verziou a 5 dverovou verziou?
Chcem sa spytat je nejaky rozdiel medzi mechanizmom na el. okna medzi 3dverovou verziou a 5 dverovou verziou?
Fiat Punto MK1, 55s rv. 1996
Já to mám komplet i z dveřma (teda celeho punťu po bouračce) dá to hodně prace to přehodit? Nechce si mi cpat peníze servisu
Práve si objednávam s bazošu s havarovaného punťa za 30 eur. Bude to pasovať z 5 dverovej verzie na 3dverovú?? Kto to už robil?
zdravim me to na jedne strane jde strasne pomalu nahoru i dolu myslite ze uz pomale ale jiste odchazi motorek?
Takže je rozdiel medzi 3 dverovými a 5 dverovými el. oknami ??? Mám možnosť kúpiť ich komplet, motorčeky, madlá, prechodky, a čo ja viem čo k tomu ešte je ale ja mám 5 dverovú verziu a tie okná sú z 3 dveráka tak bude to pasovať ??
Fiat Punto MK1 55s 40kW/54HP SPi 1996 (stále jazdí)
Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm2 103kW/140HP 2012
Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm2 103kW/140HP 2012