TYP - výměna přístrojové desky MK1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
TYP - výměna přístrojové desky MK1
neví někdo z vás, zda je možné u Punta 55S jen vyměnit přístrojový panel s hodinami za ten s otáčkoměrem a teploměrem? jde mi o ten otáčkoměr!!! bude fungovat nebo ne, je v 55S dostatek kabelů a konektorů nebo je něco potřeba doplnit - a co?
díky moc
díky moc
- Reklama
no já strávil odpoledne přípravou a od konektoru řídící jednotky má jít modrý kabel až k přístrojovce, ale z konektoru vedl modrý, leč k přístrojovce nějaké dva modré - ani jeden nebyl přímé spojení - naměříl jsem odpor a taky moc nerozumím, kteá pozice konektoru ve schématu je ta skutečná v konektoru - k přístrojovce vedou 4 konektory - scémata jich piposují 5! - počítám k přístojovce 16 jsou označeny dohromady ve všech schématech A, B, C, D, E...
Postup při montáži přístrojové desky s otáčkoměrem do verze S je na http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/zro ... czniki.htm (polsky).
Montáž přístrojovky
Zdravím, dnes jsem na vrakáčí koupil přístrjovku s otáčkoměrem. Má takový ty zelený linky okolo budílů a je z roku 94. Mám několik otázek: co s tím drátem kterej je u starý přístrojovky na pozici toho kam přijde signál pro otáčkoměr??? A taky ta přístrojovka nemá kontrolku CODE. A byla na ni přicvaknutá nějaká krabička s konektorem a plošňákem, která ovládá kontrolku se symbolem "STOP" a nějakejch světel, k čemu to má být??? Taky jsem si koupil část středního panelu, kvůli vypínači mlhovek, je tam i LEDka, k čemu ta měla sloužit??? Díky za každou odpověď..
kupil som tiez taku pristrojovku so zelenymi budikmi tak som to riesil tak ze som vytiahol len budik otackomera namontoval namiesto hodin,,a jeden kabel ked otocis pristrojovku zozadu tak je to dole na lavej strane ta klipsna umelohmotna,,tak uplne lava dierka...prosto tam zasunies kabel zacvaknes a vedies ho cez motor do indukcnej cievky,,uz sa to tu rozoberalo,,,ale radsej to urob cez ten polsky navod na autokacik,,na ostatne neviem odpovedat
Připojení otáčkoměru
Kterej to je drat vim, jenom se ptam co s tim starym kabelem, kterej tam je ted.. Jesli ho jenom upalit, jesli nema nejakej vyznam..
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: