Třetí brzdové světlo
Moderátor: peta.smolik
Třetí brzdové světlo
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s výměnou třetího brzdového světla u 5dv. Stila? A je nutné měnit celý komplet, nebo se dají vyměnit jenom žárovičky?
Stilo 1.6 16V Dynamic 2002
- Reklama
Re: Třetí brzdové světlo
Tak jsem odstrojit páté dveře, bohužel, k samotnému světlu se člověk jinak nedostane, dokonce se musí sundat oba krycí plasty, protže ten horní je přišroubovaný a šroubky jsou schované pod dolním plastem. To samotné světlo je z ledek, lišta zalitá v plastu a zasazená do pouzdra, tak že neopravitelné (s mými schopnostmi). Ale dobrá zpráva je, že proud tam jde tak že to musí být samotným světlem. Teď hledám nejlevnější komplet, abych to vyměnil.
Jen poznámka na okraj, při technické mi řekli, že všechna vozidla vyrobená po roce 1999 musí mít třetí brzdové světlo...
Jen poznámka na okraj, při technické mi řekli, že všechna vozidla vyrobená po roce 1999 musí mít třetí brzdové světlo...
zaujimave, ja ho mam odpojene uz doooost dlho a na felicii (95) ho tiez uz nemam,,,
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
No, já to taky netušil, ale tvrdil to člověk z STK, tak snad by měl vědět o čem mluví
Tady máš link: http://www.oblibene.biz/atsservis/default.asp?ktg=1163" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem nakonec sehnal to světlo na vrakovišti za 600, namontoval a mám to z krku. Teď uvažuju o tom, že to staré rozeberu a skusím opravit, nebo vyměnit ledky. Do zásoby se může hodit