TUNING - Bavlněný vzduchový sport. filtr
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
já mám 1,1 a ten filtr je tam znát, ale musel jsem udělat nasávač do kapoty, bez toho mi to nejelo, v létě se to dusilo. dát tam kit bez přívodu studenýho vzduchu má kontraproduktivní účinek.a pak čístit a olejovat, zanáší se to hrozně75ka píše:Pocuj Jery a ake mas punto ze citis rozdiel???lebo vsetci skoro pisu ze ziadnu zmenu nepocitili a aku mas spotrebu s kitom??Nemeral si napr.zrychlenie pred vymenou kitu a po vymene???dikes za opdopved
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No sice po dlhsom case ale konecne uz s filtrom opet prispievam do tejto rubriky no a vysledok mojej prace je tu:http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=1 ... al=1467235 .Sice som este nemeral parametre ci sa zmenili,ale po prejdeni niektorych znamych kopcov zistujem ze auto ide o trosku viac predtim zo seriou 135 a teraz 138 sice to nieje neviem co ale aspon nejaky rozdiel tam v kopci je takze spokojnost.No netesi ma to ze v kopci kde auto nevladze a mam plny kotol na cca 3500ot/min nepocujem ani slova inac sound filtra je oki
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tomek s tou hadicou to bude treba riesit lebo je blbo umiestnena v spodnej casti a som skusal ist styriciatkov sediaci na pri otvorenej kapote no a vzduch cez hadicu neisel tak vas tu na fore este poprosim o radu ze kde je na punte taky dobry ovor na privod vzduchu lebo je tam fakt malo otvorov.dodavam este foto terajsieho umiestnenia hadice http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=5 ... al=1467235
No ja sem dostal primo v kitu sani na Punto hadicu, ktera se strci pred chladic, dole v mrizce ma takovej naustek, pak je takova zplostela a vede az smerem k filtru. Kazdopadne vzduch tam de, pac je filtr za chvilu z privodni strany zasranej... Takze ted tam mam strcenej molitan, ale to je naprd, asi to tam chce natahnout silonky...
Ale mas zbytecne velkej prumer te digestortrubky. Klidne dej polovicni prumer, zkus ju opatrne splostet, nad chladicem do plastu vyrizni diru, prostrc pred chladicem a ved to az dolu k otvoru v narazniku. A je to. Jestli nechapes, jakoze asi ne a ja se nedivim... Tak bych to mohl nekdy nafotit...
Ale mas zbytecne velkej prumer te digestortrubky. Klidne dej polovicni prumer, zkus ju opatrne splostet, nad chladicem do plastu vyrizni diru, prostrc pred chladicem a ved to az dolu k otvoru v narazniku. A je to. Jestli nechapes, jakoze asi ne a ja se nedivim... Tak bych to mohl nekdy nafotit...
Hustokrutost
mno ja som to viedol zlavej strany ku chladicu,,musel som odmontovat podlhovasty plastovy kryt zboku chladica aby som mohol pretiahnut tadiel tu ruru a usti mi zlava pod znackou,,ci tam ide vzduch to neviem ale auto sa nedhrne a ide v poho,,si myslim ze fiataci vymysleli njalepsie miesto pre ustie tej hadice takze asi by mala ostat tam kde je origos,,mam foto tak kuk http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=e ... al=1472614
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: