MOJE PUNTO - Ukažte ta svoje ;-) - Sporting 1.2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tlmit len kvoli tomu, ze na poklepanie, resp. zavretie dveri to ma plechovy zvuk mi prijde trosku zbytocne..
btw.. rozdiel v akustike by mal byt.. osobne by som na dvere dal vacsi kus toho asfaltaku, aby pokryl co najvacsiu plochu plechu. Ale good work, kolko si sa s tym "serinkal"? Asfaltaky su od akeho vyrobcu?
btw.. rozdiel v akustike by mal byt.. osobne by som na dvere dal vacsi kus toho asfaltaku, aby pokryl co najvacsiu plochu plechu. Ale good work, kolko si sa s tym "serinkal"? Asfaltaky su od akeho vyrobcu?
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Fiaťák
to Arrow79:
Vyrobca affaltu neznamy. No myslim, ze asfaltu bolo dost. nepolepenych ostalo cca 15-20% plochy dveri. Kam sa dalo tam som nalepil-nepodliepal som iba tam kam vychadzali blbe patvary a nechcel som privelmi kuskovat.
No a 1ks dveri s demont a mont cca 2h s prestavkami. Ale akustike to veru nepomohlo
Co sa materialu tyka tak nieco sa kupilo, nieco zohnalo a nieco bolo v supliku
Vyrobca affaltu neznamy. No myslim, ze asfaltu bolo dost. nepolepenych ostalo cca 15-20% plochy dveri. Kam sa dalo tam som nalepil-nepodliepal som iba tam kam vychadzali blbe patvary a nechcel som privelmi kuskovat.
No a 1ks dveri s demont a mont cca 2h s prestavkami. Ale akustike to veru nepomohlo
Co sa materialu tyka tak nieco sa kupilo, nieco zohnalo a nieco bolo v supliku
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
-
- Fiaťák
Re: MOJE PUNTO - Ukažte ta svoje ;-) - Sporting 1.2
Tak k zltemu kuriatku pribudol bracek Stilous. O foto sa podelim neskor, treba ho trosku pripravit na fotenie
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO - Ukažte ta svoje ;-) - Sporting 1.2
takze italy cars 4ever? dufam ze sa ukazes na zraze 15.marca ale na puntasi myslim ,snad ti ho polovicka pozica