MOJE PUNTO 2- Ukažte ta svoje ;-) Tomas-sk8

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

l-cizek píše:
wercecko píše:
l-cizek píše:hmmm...moc pěkné.... hele, jak to jede s těmahle kolama?? Neni to znát, ta šířka? Já si chi taky kupovat alu 15" ale nevim co za gumy...asi tam dám ale 185/55...
Je to znát jak svína, 185/55 je na jistotu, za dodržený rozumnýho ET nebudou nikde šuchať.
no já mám vyhlídnutý jedny 15", ale ET maj 31 ...neni to moc? Origo kola (14) maj tušim 35 nebo 38
Ahoj,hele dík za komentář.. :wink: No jinak k těm kolům já sem po tom taky hodně pátral než sem tam dal tyhle,ale vypátral sem že si tam lidi dávaj ty 15ctky a na to 185/55/15...Ale mě ty kola příjdou jako takový balóny docela no..Ale to je jen můj názor..Já tam mam 195/50/15 a v pohodě..Nevim,ale jaký mam ETčko,ale asi docela dost 8) Stejně ale plánuju koupit jiný kola,až budou peníze a hlavně 195/45/15 nebo 205/45/15...Nejhorší je že na tu fiaťáckou rozteč 4x98 se moc kola sehnat nedaj..4x100 seženeš líp..
No a k tomu jak to jede-Já mam 1,2 8V a můžu ti říct že na těhlech kolech nehrábneš nikde :lol: možná na štěrku..Ale jo,jezdit se s tim dá v klidu,jen je to trochu línější..
Reklama

Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

Obrázek

Tak dneska sme s PinkJackassem naaplikovali na punto moje new kola..Teda bylo to jen jako pokus to jedno kolo abych věděl jak to bude vypadat..Já myslim že to vypadá docela fajne :wink: co vy na to?Ještě mam problém se středovou dírou,ale to se snad pořeší.. 8)
Tomas-Sk8
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 2- Ukažte ta svoje ;-) Tomas-sk8

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

ještě chystám něco,ale až bude lepší počasí :?A navíc teď koukam že tohle je můj jubilejní 100ej příspěvek :lol: :lol: :lol:
pink-jackass
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pink-jackass »

No pekne to je :!: :wink:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

kolecka tomu moc slusi !!!!

doufam, ze s Pinkem dojedes i na Rozkos ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Tak bílá k bílé.Paráda.OZety fakt super :wink:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

Katy píše:kolecka tomu moc slusi !!!!

doufam, ze s Pinkem dojedes i na Rozkos ;)
Hehe,já taky doufam :wink: Uvidim jak na tom budu..Prachy mě snad tížit nebudou,spíš mam ještě nějaký úmysly,takže uvidíme jak to vyjde časově..Chystáme se tam od nás ve víc lidech,takže uvidíme-je to ještě daleko 8) Akorát mi u těch kol vadí jaká je na tom předku díra(kolo blatník) a tak musim sehnat buď podvozek a nebo ty pružiny no..
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

Vencapunto píše:Tak bílá k bílé.Paráda.OZety fakt super :wink:
Díky :wink: to se cení...Akorát tě povim dostat vůbec OZ na auto(fiat),když už je kupuješ jetý je docela prdel..Já je kupoval od holčiny co je měla na coltu a dostala to v rozměru s vnitřní dírou 60mm,takže si musim nechat vysoustružit středící kroužky :? protože se tyhle neprodávaj..jen originál OZ a ta cena posadí na prdelku:lol: Pak další věc-jsou to 4x100 takže jsem musel koupit plovoucí šrouby,takže taky špička..Ale ty jsem koupil tady od týpka na foru celkem levně takže super..ikdyž ty kola jsou užší než ty co jsem měl,tak nevypadaj zle..Snad až se to vysoustruží ty středící kroužky tak už nenarazim na nějakej problém :wink: chce to ale ten předek poslat dolu aby to nebylo tak nakoplý no,pak by to mohlo bejt takový jak jsem si představoval..
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

pink-jackass píše:No pekne to je :!: :wink:
Hehe a tamto jak jsem ti řikal že jsou to středící kroužky v těch kolech tak nejsou:(Vůbec nevim co to má jako bejt..
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

uka foto, treba to rozlousknem ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

Katy píše:uka foto, treba to rozlousknem ;)
pohoda,už jsem si nechal vytočit středící kroužky na soustruhu,ještě je vyzkoušim jak tam pásnou bez kola..A pak je nacpu do kol.. :wink:
xboy11
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xboy11 »

hele ja mam tez kola 4*100 a chytil jsem je na klasicky srouby a parada .. pevnost jako origo :D
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Obrázek
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

xboy11 píše:hele ja mam tez kola 4*100 a chytil jsem je na klasicky srouby a parada .. pevnost jako origo :D
A závity na pi*u :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
xboy11
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xboy11 »

Vencapunto píše:
xboy11 píše:hele ja mam tez kola 4*100 a chytil jsem je na klasicky srouby a parada .. pevnost jako origo :D
A závity na pi*u :lol:
myslim ze jsou zavity OK .. slo to tam hladce :D

bohuzel jinou moznost jsem nemel,jelikoz musim mit podlozky pod kola a tak dlouhy plovouci srouby se nedelaji :!:
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Obrázek
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

Bych je chtěl vidět za půl roku ježdění ty šrouby :D a třeba po 2 sundáních..Ale pohoda,viď,jenom tam ty šrouby pereš pod úhlem a to neni nic moc,naví ti to kolo nedrží celá plocha tý hlavičky..Si myslim že ti to drží jen ty kraje...Ale taky můžeš mít velký díry v kole a pak by to možná fungovalo..V pohodě..nevim,ale já bych to neriskoval,pak tě někde předhoní kolo :lol: a zas takovej střelec nejsem..to sem radši těch 600 za ty plovoucí buchnul :wink:
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“