Ahoj,hele dík za komentář.. No jinak k těm kolům já sem po tom taky hodně pátral než sem tam dal tyhle,ale vypátral sem že si tam lidi dávaj ty 15ctky a na to 185/55/15...Ale mě ty kola příjdou jako takový balóny docela no..Ale to je jen můj názor..Já tam mam 195/50/15 a v pohodě..Nevim,ale jaký mam ETčko,ale asi docela dost Stejně ale plánuju koupit jiný kola,až budou peníze a hlavně 195/45/15 nebo 205/45/15...Nejhorší je že na tu fiaťáckou rozteč 4x98 se moc kola sehnat nedaj..4x100 seženeš líp..l-cizek píše:no já mám vyhlídnutý jedny 15", ale ET maj 31 ...neni to moc? Origo kola (14) maj tušim 35 nebo 38wercecko píše:Je to znát jak svína, 185/55 je na jistotu, za dodržený rozumnýho ET nebudou nikde šuchať.l-cizek píše:hmmm...moc pěkné.... hele, jak to jede s těmahle kolama?? Neni to znát, ta šířka? Já si chi taky kupovat alu 15" ale nevim co za gumy...asi tam dám ale 185/55...
No a k tomu jak to jede-Já mam 1,2 8V a můžu ti říct že na těhlech kolech nehrábneš nikde možná na štěrku..Ale jo,jezdit se s tim dá v klidu,jen je to trochu línější..