Zdravím všechny. Máme doma jen tak na popojíždění, spíš na dojetí tohle auto. Nevíte někdo čím by to mohlo být, když se přidá plyn tak to poškubává a nechce se tomu, zejmena když je to jako podtočený a ještě to žere jako prase. Kolik to žere nevím, popojíždí s tím jen manželka a tvrdí, že furt tankuje Fakt je, že jezdí do vzdálenosti deseti km, tak tu spotřebu bych eště chápal, je to furt studený, ale to škubání - vynechávání je nepříjemný. Dělá to i teply, sem si nechtěl nabalovat sněhem auto z garáže tak jsem si to vzal na cestu 60km, to byl očistec, sem myslel že nedojedu. Máme ještě jedno na díly a když to ěště jezdilo, dělalo to něco podobnýho, ale né tak markantně není to nějaká obvyklá závada?
Díky moc předem za typy.
UNO 1.0 rv1992 škube, žere jak dospělý auto
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
-
- Začátečník
Re: UNO 1.0 rv1992 škube, žere jak dospělý auto
Je to karbec nebo uz ma vstrikovani??? Ja mam karbec 1.0 Fire a taky dost zral a i se dusil...Vymenil jsem vzduchovej filtr,olej, palec rozdelovace,svicky nechal vycistit karbec a seridit a hlavne novej termostat a je vse ok...Jestli je to karbec tak ho vycisti sesteluj nebo vymen veci co ja a pojede zase jako novy...Taky ho mam na popojizdeni po meste malo kdy jede trasu vetsi nez 20km..
-
- Začátečník
Re: UNO 1.0 rv1992 škube, žere jak dospělý auto
Díky za typy, zbývají svíčky a termostat, ale dyž to topí dobře, tak bude termostat asi ok, motor mám pocit že se vohřeje v nízkejch když se to zbírá jak to škube to dělá i pi delší jíze dyž sem s tim jel 50 km. (naposled )DonSalieri píše:Je to karbec nebo uz ma vstrikovani??? Ja mam karbec 1.0 Fire a taky dost zral a i se dusil...Vymenil jsem vzduchovej filtr,olej, palec rozdelovace,svicky nechal vycistit karbec a seridit a hlavne novej termostat a je vse ok...Jestli je to karbec tak ho vycisti sesteluj nebo vymen veci co ja a pojede zase jako novy...Taky ho mam na popojizdeni po meste malo kdy jede trasu vetsi nez 20km..
Je tam nějakej karbec, ale asi ten monovstřik boco, benzin tam jde matně se pamtuju takovim čuráčkem uprostřed?
No zkusim ještě svíčky a tu lambdu, jak tu někdo někde psal.